A London Underground dolgozói nemrég újabb sztrájkot jelentettek be, de ezúttal nemcsak egy, hanem két napot fognak szünetelni, az éjszakai metró bevezetése előtt mindössze pár héttel.

commuters-london_3369331b

A július 8-án és augusztus 5-én megtartott sztrájk nem volt elég, így most a metró alkalmazottai még jobban bekeményítenek, és két 24 órás sztrájkot tartanak egymás után, alig pár héttel a legutóbbi után.

A szakszervezetek azt nyilatkozták, hogy nem a béremelés, hanem munka és a szabadidő beosztásának megoldatlan problémája miatt kénytelenek sztrájkolni, alig pár héttel a hétvégi éjjeli metró szeptember 12-én történő bevezetése előtt. A TfL ezzel szemben azt nyilatkozta, hogy az RMT szakszervezete egyszerűen elfogadhatatlanul magas fizetésemelést követel.

Bármi is legyen az igazság, a végeredmény az, hogy London teljes lakossága szív ismét, most DUPLÁN.

A két sztrájk időpontjai:

  • augusztus 25. (kedd) 18:30-tól 24 órán át
  • augusztus 27. (csütörtök) 18:30-tól 24 órán át

Szerencse, vagy nem, azt mindenki döntse el, de legalább nem egyben lesz a 48 óra, hanem lesz közte 1 teljes nap, de a gazdasági kár, és a végtelen sok idegeskedés, amit ez generálni fog Londonban, az minden eddigit felől fog múlni. Itt van NÉHÁNY ADAT és AZ AJÁNLAT, amit a sztrájkoló metró alkalmazottak visszautasítottak, és ami miatt az egész város szív.

A négy szakszervezetből kettő még nem jelentette be hivatalosan, hogy ők is beszüntetik a munkát, de ez az eddigi két alkalommal is így volt. Az egyetlen esély a város 2 napos megbénulásának elkerülésére, ha végre sikerül valami olyan megállapodásra jutni, amit mindkét fél elfogad.

Itt csatlakozhatsz, Facebook csoportunkhoz, ami már 7,000 fős.

Így tudsz a mobilodon HuNglia ikont elhelyezni, amivel egyből eléred oldalunkat.

Itt tekintheted meg a HuNglia kupon akcióit.

Ha tetszett a cikk, itt Like-old oldalunkat:

[efb_likebox fanpage_url=”https://www.facebook.com/hunglia.magyarok” fb_appid=”” box_width=”500″ box_height=”200″ colorscheme=”light” show_faces=”1″ show_header=”0″ show_stream=”0″ show_border=”1″][email-subscribers namefield=”NO” desc=”Hírlevelünkhöz email címed megadásával csatlakozhatsz” group=”Public”]

Forrás: http://www.bbc.co.uk/news/uk-england-london-33866704