Mások szeme láttára, menet közben kezdett el „rosszalkodni” egy pár az egyik angliai repülőjáraton 1

Egy videofelvétel is készült a sokakat felháborító esetről, amikor is két utas a vágytól túlfűtve egymásnak esett a BA egyik angliai járatán és a páros hölgy tagja elkezdte kielégíteni a férfit.

Mások szeme láttára, menet közben kezdett el „rosszalkodni” egy pár az egyik angliai repülőjáraton 3

A körülöttük ülő többi utasnak is feltűnt, hogy mi történik és többen azt állították, hogy a pár vagy 20 percen keresztül „rosszalkodott a gépen”, miközben Heathrow-ból Dublin felé repültek az ír tenger felett. A 26 éves Farrah, aki édesanyjával és 32 éves bátyjával utazott a repülőn, „teljesen ledöbbentek”, amikor rájöttek, hogy mit csinál a pár.

Azt mondta: „Minden alkalommal, amikor a bátyámmal beszéltem, odafordultam hozzá és egy idő után feltűnt, hogy valami nagyon mozog a szomszéd ülésen a ruhák alatt… Nagyon felháborítónak találtam, ráadásul vagy 15-20 percig nem hagyták abba.”

„Csak folytatták, nem zavartatták magukat, ami elég sokkoló volt, pláne, hogy gyerekek voltak a gépen. Volt egy gyerek, aki fel-alá rohangált, és simán megláthatta volna, mit művelnek. Amikor az utasokat megkérték, hogy csatolják be magukat, elég egyértelmű volt, hogy a srác gyorsan elpakolt mindent és aztán felhúzta a sliccét. Undorító dolog szerintem ilyet csinálni a repülőn…”

A nyugat-londoni származású Farrah a BA832-es, 7:28-kor induló járatán videózta le a jelenetet, amikor épp egy családi nyaralásra indult Írországba. Farrah elmondta, hogy a férfi utas nem sokkal a felszállás után egy sálat terített az ölébe.

„Körülbelül 38 percünk volt hátra a landolásig, amikor észrevettem. Elég kínos volt számomra, pláne, hogy a bátyámmal ültem ott, és kb. szemtanúja voltam az eseményeknek, ha akartam, ha nem… Ráadásul ez egy kisebb gép volt, így még közelebb is voltunk hozzájuk.”

Majd hozzátette: “Egy sállal takarták el, de felnőttként azért így is teljesen nyilvánvaló volt, mit művelnek.”

A British Airways szóvivője így reagált az incidensre: „Légiutas-kísérő kollégáinkat nem riasztották semmilyen probléma kapcsán a fedélzeten. Ha tájékoztatták volna őket, akkor ők megtették volna a szükséges lépéseket ennek a problémának a megoldására.”  Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után