Már Londonban is havazott, -10C-ot is mértek és több helyen 5cm hó is leeshet a nap folyamán Nagy-Britanniában 1

Tegnap este közel -10°C-ig esett a hőmérséklet az ország egyes területein, és az Egyesült Királyság bizonyos részein ma pedig akár 5 centiméteres hó is leeshet.

Már Londonban is havazott, -10C-ot is mértek és több helyen 5cm hó is leeshet a nap folyamán Nagy-Britanniában 3
Queen’s Park, London

A meteorológiai intézet eközben három újabb sárga időjárási figyelmeztetést adott ki, a Skóciától Kelet-Angliáig terjedő régiókra vonatkozóan a hó és jég miatt. Ez holnap délelőtt 10 óráig van érvényben, és holnap délelőtt 11 óráig egy másik sárga időjárási figyelmeztetést is kiadtak a hó és jég miatt Cumbria és Délnyugat-Skócia területére vonatkozóan.

Már Londonban is havazott, -10C-ot is mértek és több helyen 5cm hó is leeshet a nap folyamán Nagy-Britanniában 4

Akár 5 centiméteres hó is hullhat Humbertől északra. A közutakon és a vasútvonalakon a szokásosnál tovább tarthat az utazás, a jeges útszakaszokon pedig mindenki fokozottan figyeljen oda. Délnyugaton és északon több tucat iskola volt kénytelen bezárni csütörtökön a hó miatt.

Már Londonban is havazott, -10C-ot is mértek és több helyen 5cm hó is leeshet a nap folyamán Nagy-Britanniában 5
Dartmoor

A figyelmeztetések az Anglia keleti partja mentén lévő területekre is vonatkoznak és elnyúlnak egészen Newcastle-upon-Tyne-től a London alatti részig, és ma este 5 órától szombat délelőtt 10 óráig vannak érvényben.

Ma sem valószínű, hogy emelkedni kezd a hőmérséklet, délen lesz a legmelegebb, de ott is csak 5°C-os napi csúcshőmérséklet várható. A meteorológiai intézet adatai szerint Londonban is bőven fagypont alá esett a hőmérséklet, a Middlesex területén lévő Teddingtonban -3,4°C-ot is mértek.

Már Londonban is havazott, -10C-ot is mértek és több helyen 5cm hó is leeshet a nap folyamán Nagy-Britanniában 6
Grantown on Spey, Skócia

A Kew Gardens területén a hőmérő higanyszála -2,2°C-ot is mutatott. Londonon kívül a legalacsonyabb hőmérsékletet a cumbriai Shap-ban regisztrálták, ahol -9,4 °C-ot mértek az éjjel. Az előrejelzések szerint péntek este ismét rendkívül hideg lesz, és utána szombaton is folytatódik a fagyos idő, és sok helyen sűrű köd is kialakulhat.     Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után