Magyar sztárok a Stage in London színpadán 2024-ben is! 1

Magyar sztárok a Stage in London színpadán 2024-ben is! 3

A Stage in London 2023 őszén új menedzsmenttel kezdte az évadot, és a nézők igazi kiválóságokat láthattak a színpadon. Teltházas előadásokkal zárult az elmúlt év, lássuk, hogy kikkel folytatódik a 2023/24-es évad idén!

A Stage in London 2023-as őszi szezonjában rengeteg nevetést hozott a brit fővárosba. Az évadot Dolák-Saly Róbert, a magyar abszurd humor ikonikus alakja nyitotta meg, „Az Ezüst-tó kilincse” című fergeteges önálló estjével. Októberben Pindroch Csaba egyszemélyes vígjátékával szórakoztatta a nagyérdeműt, „Segítség, megnősültem!” címmel, novemberben pedig Pokorny Lia és csapata követte „Munktatársas” című produkciójával. A 2023-as év meglepetés vendége Kepes András volt, aki a nőkről és a férfiakról mesélt, majd legújabb, „Két macska voltam” című könyvét dedikálta, a nézők legnagyobb örömére.

A teltházas előadásokon idővel ismerős arcok köszöntek vissza, és a közönség testközelöből is találkozhatott kedvenceivel. A közös szelfik, a dedikált könyvek kézzel fogható emlékei maradnak a felejthetetlen élményeknek. De a 2023/24-es évad még nem ért véget! Mi jöhet még ezután?

Stage in London – Újdonságok 2024-ben

Az új menedzsment a közönség igényeinek kedvező újdonságokkal rukkol elő ebben az évben:

Új helyszín – míg tavaly mind a négy produkció a Szent István Házban volt látható, idén 2 műsort is a Regent Hall-ban állítunk színpadra (275 Oxford Street, London, W1C 2DJ) Régi nézőinknek ismerős lehet az Alma együttes koncertjeinek és Müller Péter előadásának helyszíneként. Azon kívül, hogy a terem szép tágas, és modern hang- és fénytechnikával felszerelt, központi fekvésének köszönhetően kiválóan megközelíthető tömegközlekedéssel: az Oxford Circus-tól (a Victoria, a Bakerloo és a Central metróvonalak kereszteződése) 1 perc, míg a Bond Street megállótól (Central és Elizabeth metróvonalak kereszteződése) 7 perc gyalog.

Új időpont – tavaly szombat este vagy vasárnap délután voltak az rendezvényeink, idén viszont az első műsorunk március 15-én PÉNTEK este 19:30-kor kezdodik. Ezzel szeretnénk azoknak kedvezni, akik nagyobb távolságról ingáznak, és szívesebben kezdik a hétvégét egyből pénteken, munka után.

Új jegy típus – Ebben az évben bemutatkozik az úgynevezett Biankó Jegy, amely fix Early Bird áron megvásárolható, és beváltható a Stage in London bármelyik, 2024. I. félévében megrendezésre kerülő előadására, a honlapon megadott feltételek szerint. Ezt a jegy típust különösen ajánljuk ajándékozás céljára, hiszen a megajándékozott majd maga választhatja ki, hogy melyik program a leginkább kedvére való a Stage in London kínálatából.

„Ajándékba adom” opcíó – az online jegyvásárlás során egyetlen kattintás a kis négyzetbe, és e-mailben (arra a címre, amelyikkel a vásárlás történt) megküldjük a színes, kinyomtatható, egyedi azonosítóval ellátott ajándék jegyet – természetesen a vételár feltüntetése nélkül!

Kedvezmények – ez a mi ajándékunk hűséges FaceBook követőinknek és a hírlevelünkre feliratkozottaknak. Az ott meghirdetett Kuponkódok egyedi, 10% kedvezményre jogosítanak honlapunkon, az online jegyelővétel során. Az első ilyen akció épp most, Valentin nap alkalmából zajlik! Érdemes tehát követni híreinket és újdonságainkat!

Magyar sztárok a Stage in London színpadán 2024-ben is! 4
BIANKÓ JEGY a Stage in London honlapján váltható

Jól ismert arcok – ismerős helyzetek

A 2024. év igazi meglepetéseket tartogat, olyan előadókkal, akik eddig még soha nem léptek fel Londonban, vagy ha igen, nem ezzel az új produkcióval!

Magyar sztárok a Stage in London színpadán 2024-ben is! 5
KORMOS ANETT, a magyar stand-up comedy első női előadója

Első előadónk a sorban a 2024. március 15-én fellépő Kormos Anett, aki először lép majd a világot jelentő deszkákra Londonban. Ez az „elsőség” nem új szerep a számára, hiszen a magyar stand-up comedy első női előadójaként szokták emlegetni, mivel sokáig ténylegesen ő volt az egyetlen nő Magyarországon ebben a műfajban. Jellegzetesen fanyar, szarkasztikus humorát nemcsak a hölgyek értékelik, akik hálásak érte, hogy végre valaki ki meri mondani helyettük, de komoly rajongó tábora van a férfiak körében is. Amellett, hogy szókimondó, a családjáról is szívesen beszél, ráadásul nem rejti véka alá az anyaság nehéz oldalait sem. De Anett nem csak a színpadon szórakoztat: az újságírással is foglalkozó humoristának több könyve is megjelent, és számos TV-sorozat (pl. A Mi kis falunk) forgatókönyvét is ő jegyzi. Legújabb önálló estjében, „TOP LESZ” címmel új oldaláról ismerhetjük meg, ugyanis az egyedülálló anyaság rendkívül nehéz témájáról beszél, a tőle megszokott egyedi, humoros formában. Bár a celebsimogató nem Kormos Anett műfaja, az előadás különlegessége, hogy a műsor végén lehetőség lesz arra, hogy kérdezzünk a művésznőtől. Hölgyeim, Uraim, erre érdemes készülni!

Magyar sztárok a Stage in London színpadán 2024-ben is! 6
Lukács Miklós és Simon Kornél a “Segítség! Iskola!” című egyfelvonásosban

Az évad április 27-én a Szent István Házban a „Segítség! Iskola!” című, nem mindennapi előadással folytatódik, amely  mindannyiunk életének legvidámabb, esetleg leggyötrelmesebb próbatételéről: az általános iskoláról szól. A több, mint tíz szerepet játszó Simon Kornél, és az önmagát alakító Lukács Miklós egyfelvonásos, életvidám előadásában mindenki magára– vagy szülőtársaira – ismerhet. A civilben két jóbarát és gyakorló, humanista beállítottságú apa a színpadon megmutatja a legjellemzőbb iskolai élethelyzeteket, amelyekbe egy szülő kerülhet. Simon Kornélt színházi szerepein és rendezésein túl jól ismerhetjük mozifilmekből („Magyar vándor”, „Szabadság, szerelem”, „Megdönteni Hajnal Tímeát”), TV sorozatokból („A tanár”, „Apatigris”, „Pepe”), szinkronszínészként (Benedict Cumberbatch állandó szinkronhangja), vagy akár Gryllus Dorka férjeként is. Lukács Miklós, vagy ahogy művész barátai ismerik, Mikike, sok svédcsavar után Peller Anna férjeként került először reflektorfénybe. Válásuk utáni pályamódosításának egyik állomásaként debütál ebben a darabban, immár színészként.

Magyar sztárok a Stage in London színpadán 2024-ben is! 7
Stefanovics Angéla és Janklovics Péter közös estjén: “HAGYJÁK SZABADON A BIZTONSÁGI SÁVOT!”

Az évad végére egy rendhagyó produkciót tartogatunk: május 11-én a Regent Hall-ban a “Hagyják szabadon a biztonsági sávot!”című egyfelvonásos párkapcsolati szkeccs-előadást láthatjuk, Janklovics Péter és Stefanovics Angéla szereplésével. Az est különlegessége, hogy bár a Dumaszínház jegyzi, mégsem hagyományos stand-upra kell gondolni, sokkal inkább egy improvizációval fűszerezett, mélységekkel és magasságokkal tűzdelt, humoros színházi előadásra. Garancia erre az is, hogy a szereplők színészek, akik a legkülönfélébb műfajokban nyújtottak már emlékezetes alakítást. Stefanovics Angéla Jászai Mari díjas színésznőnk, de az országos ismertséget először 2007-ben az bankreklám hozta el számára, amelyben csak úgy hívtuk: Köszönjük Emese! De ismerhetjük őt Anzselika Habpatron youtuberként is, tavaly óta pedig  a L’art pour l’art társulat tagjaként is tevékenykedik. Janklovics Péter a Sziget Fesztivál reklámokban lett népszerű, azóta pedig nemcsak humoráról, hanem muzikalitásáról is jól ismert. Biztosra vehetjük, hogy ez a különleges páros felejthetetlen estét varázsol nekünk!

További részletek és jegyek online elővételben a Stage in London oldalán.

Jó szórakozást kínálunk!

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után