Maga alá rántott egy nőt a metró Londonban, amikor a kabátja beakadt az ajtóba 1

Egy nőt maga alá rántott az egyik metrószerelvény az egyik londoni metrómegálló peronján, miután a kabátja és a táskája beakadt, amikor az ajtók bezáródtak.

Maga alá rántott egy nőt a metró Londonban, amikor a kabátja beakadt az ajtóba 3

Az utasok, és a szemtanúk elmesélték, hogy hallották, amint a nő segítségért kiált és jajveszékel, miközben a metró elkezdte húzni magával, és becsúszott a jármű alá. Többen is közelről nézték végig a történteket, és nagyon megrémültek.

Az eset a Notting Hill Gate station nevű megállónál történt, és az incidenst követően az egész megállót azonnal kiürítették, minden utast kitereltek, és a teljes megálló több órára leállt. Az eset még szerda délután történt, és azóta a megálló már újra nyitva van és üzemel.

„Teljesen kikészültem. Egy nő épp az előbb esett be Notting Hill Gate-nél a metrókocsi alá, amiben utaztunk.” – írta ki twitteren az egyik szemtanú közvetlenül a történtek után.

Maga alá rántott egy nőt a metró Londonban, amikor a kabátja beakadt az ajtóba 4

„Hallottuk a nagy puffanást, amikor a metró elindult. Többen is elkezdtünk sírni a jelenlevők közül, mert azt hittük a hölgy ott halt meg a lábunk alatt. De óriási szerencsére életben volt, és segítségért kiáltozott. Bennünket evakuáltak a megállóból szinte azonnal.” – mesélte egy másik személy, aki ott volt.

„Még mindig remegnek a kezeim, ha rá gondolok. Amikor a nagy puffanást hallottuk mindenki egyből a lerosszabbra gondolt és elszörnyedve néztünk. Aztán valaki a mi metrókoncsinkból elkezdett neki kiabálni, hogy jól van-e. A nő meg csak ordibált hogy segítség! Nagyon remélem, hogy nem lett semmi baja.”

A nőnek nagy szerencséje volt, ugyanis életveszélyes sérülések nélkül sikerült megúsznia az esetet. Néhány utas, a tanúk elmondása szerint azonnal elkezdte nyugtatgatni a pánikoló nőket, miközben az embereket kiterelték a helyszínről.

A hatóságok szerint a szándékosság kizárható, de vizsgálják, hogy mi vezethetett a balesethez. Állítólag a metrókocsit meg kellett emelni és kimozdítani a sínpályáról, hogy a hölgyet épségben, biztonságosan ki tudják menekíteni.      OLVASD EL: arra kérünk minden kedves olvasónkat, aki továbbra is olvasni akarja híreinket, kattintson jobb alul a csengőre majd a csatlakozásra, mert a facebook helyet modernebb csatornára váltunk    Forrás 

Megosztás