Lósz*ron húzták keresztül a rendőrök a felvonulást akadályozó egyik tüntetőt az egész tömeg szeme láttára 1

Minden jel arra utal, hogy a rendőrök az Animal Rebellion egyik tüntetőjét, aki tegnap reggel megzavarta a Trooping the Color-t, lóürüléken vonszolták keresztül.

Lósz*ron húzták keresztül a rendőrök a felvonulást akadályozó egyik tüntetőt az egész tömeg szeme láttára 3

A szerencsétlen demonstráló a jubileumi ünnepségek alatti vegán klímatüntetés résztvevőjeként ugrott át a kerítésen a felvonulást akadályozva és a tömegek figyelmét magára vonva ezzel. A fémkordont átugorva fogta magát és leült a Buckingham-palota közelében az út közepén, amikor a felvonuló zenekar épp közeledett.

Ezt követően rontottak rá (és társaira) a rendőrök, akik azonnal igyekeztek elhurcolni a zenekar és a többi felvonuló útjából, azonban a földön való vonszolás közben pechére egy nagy adag ló ürülék is szembe jött, hatalmas foltot hagyva a fickó nadrágján.

Lósz*ron húzták keresztül a rendőrök a felvonulást akadályozó egyik tüntetőt az egész tömeg szeme láttára 4

Azt nem lehet tudni, hogy a rendőrök mennyire véletlenül vagy esetleg némi tanító célzattal nem kerülték ki vele ezt az aprócska akadályt…  A jelenetről készült képeken jól látható minden az utolsó apró részletig 😊 … vagyis ☹.

Lósz*ron húzták keresztül a rendőrök a felvonulást akadályozó egyik tüntetőt az egész tömeg szeme láttára 5

Az aktivisták azt mondták a Metro.co.uk-nak a demonstráció előtt, hogy körülbelül 25-en tervezték megszakítani a menetet, de úgy tűnt, hogy ennek a csapatnak csak töredéke jutott át a kordonon a Mall közepére, hogy megosszák a világgal üzenetüket.

Lósz*ron húzták keresztül a rendőrök a felvonulást akadályozó egyik tüntetőt az egész tömeg szeme láttára 6

A vegán aktivisták, akik közül az egyik egy koronát is viselt, azzal vádolták a monarchiát, hogy „a királyi család semmibe veszi az emberéletet”. A tüntetők célja az volt, hogy felhívják a figyelmet a királynő platina jubileuma alatt a klímaválságra.

Lósz*ron húzták keresztül a rendőrök a felvonulást akadályozó egyik tüntetőt az egész tömeg szeme láttára 7

Sikerült megzavarniuk a felvonuló zenekart, és eközben „szerezzük vissza a királyi földeket” feliratú plakátokat lobogtattak a kezükben, de tiltakozásuknak gyorsan véget vetettek a rájuk rontó rendőrök.

A fővárosi rendőrség megerősítette, hogy a történtek után „számos letartóztatást” hajtottak végre az incidens kapcsán.

Lósz*ron húzták keresztül a rendőrök a felvonulást akadályozó egyik tüntetőt az egész tömeg szeme láttára 8

Robert Gordon, az aktivista csoport szóvivője hozzátette: „Ezek a jubileumi ünnepségek több tíz, ha nem százmillió fontba fognak kerülni az adófizetőknek. Miközben mi a megélhetési költségek válságával küzdünk, és a családok országszerte egyre többen az élelmiszerbankokra támaszkodnak. Ehelyett ezt az irdatlan nagy összeget arra lehetett volna használni, hogy azonnali élelmezésbiztonságot nyújtsanak általa mindenkinek, és beindítsanak egy növényi alapú jövőt, ahol egyetlen gyermek sem marad éhen vagy retteg a klíma összeomlásától.”      Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után