Lopkodnak a csomagjainkból a budapesti reptéren: miket tehetünk értékeink biztonsága érdekében 1

Az utóbbi időben számos botrány volt, amik a budapesti repülőtér földi kiszolgáló személyzetét egész pontosan a csomagrakodók teljes személyzetét érintették. Pár hete nyomozást rendeltek el a lopott csomagok felkutatására.

Lopkodnak a csomagjainkból a budapesti reptéren: miket tehetünk értékeink biztonsága érdekében 3

Olyan valószínűleg már rengetegen láttak, hogy hogyan bánnak a csomagjainkkal a leszállást követően, a reptér ablakain keresztül. Dobálják, rugdossák őket ész nélkül, mondván, hogy „sietnek”. Na de, hogy bele is nyúlnak és el is tesznek ezt, azt…

Mint kiderült, a reptéri “szarkák” évek óta háborítatlanul dolgozhattak. A rendőrség és a reptér üzemeltetője mindaddig gyakorlatilag semmit nem tett, amíg néhány héttel ezelőtt a Dél-Korea budapesti nagykövetsége nyilvános posztban nem figyelmeztette a Budapestre érkezőket, hogy a reptéri csomagjaikban lévő értékek veszélyben lehetnek olvasható a blikk.hu-n.

Felmerül a kérdés. Angliába tartva vagy éppen onnan haza, milyen módokon tudjuk megoldani a biztonságos, gyors és kényelmes poggyász vagy akár babakocsi és plusz csomagok szállítását.

Mit tehetünk, hogy elkerüljük az ilyen eseteket?

  • Ne vásároljunk olyan bőröndöt, ami nagyon figyelemfelkeltő.
  • Egy jó minőségű lakat, és a reptereken található fólia, amibe bele tudjuk göngyölni a bőröndöt, megnehezíti a tolvajok dolgát, és elveheti a kedvüket a próbálkozástól.
  • A legértékesebb dolgokat, ha tehetitek, mindig tegyétek a kis poggyászba, amit magatokkal tudtok vinni a fedélzetre, vagy érdemes akár külön is feladni.

Azonban érdemes megjegyezni azt is, hogy közel azonos áron háztól házig is megoldhatjuk a csomagok külön szállítását a Hunparcel-el. Szinte teljes Anglia és Magyarország között biztosítják a rendszeres csomagok és költözések mozgatását 0% rizikóval, és nem csak a két repülőtér között, hanem háztól házig.

A cég több mint 10 éve törekszik a minél magasabb  színvonalú és gyors szállításra, éppen ezért érdemes őket figyelembe venni. A sok kisebb szállítóval szemben az előnyük, hogy több raktárral (N12 0AF, DA1 4AL, PR1 2QD) és telephellyel (Budapest, Szeged) rendelkeznek mindkét országban, igy a logisztikai háttér biztosabb. A csomagokat akár ott is fel lehet adni vagy éppen elmenni érte. Online rendelések esetére pedig angol címet is tudnak biztosítani a magyar ügyfelek részére, ahol gyűjtőraktárban fogadják a rendeléseket a hét minden munkanapján, akár következő heti kiszállítással. A biztonság első számukra, védett riasztóval és kamerákkal ellátott raktáraik és a csomagok kézi pakolása jóvoltából.

Lopkodnak a csomagjainkból a budapesti reptéren: miket tehetünk értékeink biztonsága érdekében 4

Széleskörű gépjármű parkjuknak köszönhetően a csomagok célba juttatása időgarantált. Az elmúlt években megnőtt hazaköltözések nagy részét is ők bonyolítják, akár 18 tonnáig megoldást hoznak szinte minden megoldhatatlannak látszó munkára. A cég az év elején egyesült az LTS Parcel-el (csomagkuldes.com),ezzel is növelve a a hatékonyságot a növekvő forgalom folyamatos kiszolgálására. A két cég szinte ugyan akkor kezdte pályafutását pár év eltéréssel a 2008 as években. Mától már egy ként kell rájuk tekinteni. Lelkiismeretes futárok és jól képzett ügyfélszolgálat várja a megrendeléseket.  Látogasson el weblapjukra és adja le rendelését még ma:  www.hunparcel.com vagy www.csomagkuldes.com.     Ha rendszeres olvasónk vagy, csatlakozz közösségünkhöz jobb lent a csengő ikonra majd a csatlakozásra kattintva

Megosztás