Azonnal felfüggesztették azt a londoni buszsofőrt, akit levideóztak, miközben a busz emeletén magához nyúlt.

123londonbus1011a

Kompromittáló videó látott napvilágot egy középkorú férfi buszsofőrről, aki a londoni buszjárat emeleti részén az indulásra való várakozás közben úgy döntött, hogy kicsit feldobja a saját napját. Hát, mivel kellően elővigyázatlan volt és ostoba módon az ablakban csinálta az egészet, nem csoda, hogy lencsevégre kapták, és így most a sajátja után a mi napunkba is visz egy kis vidámságot.

Amit mások a zuhany alatt intéznek el, annak ő a 123-as londoni buszjárat tetején látott neki. A felvételen látszik, ahogy gyakorlatilag az ablakban állva a székekre rádőlve rejszol. Nem tudni, hogy ennyire figyelmetlen, ennyire csekély értelmű vagy csak simán feltűnési viszketegségben szenvedett, de annyira feltűnően csinálta, hogy a jelenet youtube videóért kiáltott. Nem kellett sok időnek eltelnie, amíg valaki erre rá is jött így akarva vagy akaratlanul, de buszsofőrünk internetes „sztár” lett.

bus-copy

A fickó a nadrágját ugyan letolta, de a pólóját egy igazi úrhoz méltóan magán hagyta, nehogy „túl sokat” mutasson a nézőknek. A felvétel majd másfél percig tart, aminek a végén a fazon a dolga végeztével felhúzza a nadrágját.

A videó készítője egy vágás után felvette azt is, amint a sofőr az alsó részre leérve bezárja a busz ajtajait, így tisztán kivehető az arca és az is, hogy egy középkorú fehér férfiről beszélünk, akinek sötét haja van. Remélhetőleg a fenti események alatt nem volt nyitva hagyva az ajtó, de ez nem derül ki.

Az Arriva fennhatsága alá tartozó 123-as buszjárat Wood Green és Ilford közt közlekedik. A busz a jelenet idején a Buller Road-on egy bevásárlóközpont mellett parkolt. A TfL és az Arriva kedden szerzett tudomást a videó terjedéséről, és most vizsgálják az ügyet.

„Azonnal kapcsolatba léptünk a járatot üzemeltető Arriva társasággal, és ők megerősítették, hogy a szóban forgó sofőrt azonnal felfüggesztették.” – nyilatkozta a TfL szóvivője.   Forrás: http://www.standard.co.uk/

  • Itt csatlakozhatsz a HuNglia Facebook csoporthoz (12,300fő), és hivatalos oldalunkhoz (15,700fő).
  • Próbáld ki új szolgáltatásunkat, a Hunglia keresőt.
  • Így tudsz a mobilodon HuNglia ikont elhelyezni, hogy közvetlenül elérd oldalunkat.
  • Ha van egy érdekes, hasznos, tanulságos angliai magyar sztorid, küldd el: info@hunliaonline.com