Egy észak-londoni iskolás fiút rögtön a szünetről való visszatérés napján megkéseltek az utcán, fényes nappal.

whetstone_stabbing-4w

A szemtanúk elmondása szerint a 15 éves fiút több szúrás is érte egymás után a Monkeynuts nevű étteremtől nem messze az Athenaeum Road-nál, Whetstone-ban, ami Észak-Londonban található. A fiatal fiúnak ez volt az első napja a suliban a nyári szünet után.

A rendőrséget és a mentőket délután 15:20-kor riasztották a helyszínre és a srácot azonnal kórházba szállították több szúrt sebbel. A rendőrség szóvivője elmondta, hogy szerencsére a fiú nincs életveszélyben, de a testét hat szúrás is érte.

A 38 éves Lucy Lovelace az egyik parkoló kocsiból nézte végig a bűncselekményt.

„A helyszínre érkezve a rendőrök benéztek a kocsink alá, majd a szemeteseket kezdték egyesével átkutatni, hogy a fegyver nyomára bukkanjanak. Nagyon sok a vér az utcán. Beszéltem másokkal is, akik látták, ami történt, és szerintük ötször vagy hatszor is megszúrták a fiút. Ezen a környéken egyáltalán nem szokott ilyesmi történni. Mindenkit sokkolt a dolog.” – mesélte Miss Lovelace.

Az ügyben a rendőrség nyomozást indított, de letartóztatás egyelőre nem történt. A szülőket értesítették a támadásról. A fiút az egyik belvárosi kórházba szállították, és az állapota jelenleg stabil.

A brit statisztikai hivatal szerint az elmúlt egy év során Anglia és Wales területén 3.8 millió bűncselekmény került regisztrálásra a rendőrség által. Ebből összesen 26,370 volt késsel elkövetett erőszakos cselekedet.

Késsel elkövetett bűncselekmények:

_84303715_knife_crime

A késsel elkövetett szexuális zaklatások száma 28%-kal emelkedett, az egyéb késsel történő erőszakos bűncselekmények száma 13%-kal ugrott meg. Ezeket az adatokat sajnos nem jó hallani, de nem árt velük tisztában lenni.

Itt csatlakozhatsz, Facebook csoportunkhoz, ami már 9,500 fős.

Így tudsz a mobilodon HuNglia ikont elhelyezni, amivel egyből eléred oldalunkat.

Itt tekintheted meg a HuNglia kupon akcióit.

Ha tetszett a cikk, itt Like-old oldalunkat:

[efb_likebox fanpage_url=”https://www.facebook.com/hunglia.magyarok” fb_appid=”” box_width=”500″ box_height=”200″ colorscheme=”light” show_faces=”1″ show_header=”0″ show_stream=”0″ show_border=”1″][email-subscribers namefield=”NO” desc=”Hírlevelünkhöz email címed megadásával csatlakozhatsz” group=”Public”]

Forrás: http://www.standard.co.uk/news/crime/schoolboy-stabbed-five-or-six-times-in-north-london-on-first-day-back-after-holidays-a2926796.html