Lángra kapott menet közben egy menetrend szerint közlekedő buszjárat Londonban, amin többen is utaztak a meghibásodás pillanatában.

busfire1

A londoni 108-as busz egyik járatából váratlanul hatalmas füst, majd többméteres lángok csaptak ki Blackheath állomástól nem messze, a Lee Road-nál, hétfőn nem sokkal délután fél egy előtt. A tűz a jelentések szerint a motor meghibásodása miatt alakult ki.

A szemtanúk elmondása szerint a buszból egyszer csak vastag füstfelhő kezdett terjengeni, majd néhány pillanattal később hatalmas lángnyelvek csaptak fel a jármű hátuljából. Óriási szerencse, hogy nem történt nagyobb baj, ugyanis a buszon több ember is utazott. A sofőrnek és az utasoknak azonban sikerült még időben elhagyniuk a járművet, így személyi sérülés nem történt.

busfire2

A hős londoni tűzoltók kevesebb, mint 10 perc alatt a helyszínen termettek, és néhány perc leforgása alatt sikerült eloltaniuk a tüzet.

„Épp a postára tartottam, amikor az egyik busz sűrű füstöt kezdett eregetni, aztán egyszer csak néhány durranásszerű hang volt hallható, ami után lángok csaptak ki a busz hátuljából. Elég ijesztő volt és néhányan be is pánikoltak egy kicsit, mivel a lángok nagyok voltak és a busz igen közel volt a boltokhoz és a parkoló kocsikhoz. Szerencsére a tűzoltók hamar kiértek, és még azelőtt eloltották a tüzet, hogy tovább terjedhetett volna.” – mesélte Christopher Holland, aki közvetlen közelről nézte végig az eseményeket.

Itt csatlakozhatsz, Facebook csoportunkhoz, ami már 7,000 fős.

Így tudsz a mobilodon HuNglia ikont elhelyezni, amivel egyből eléred oldalunkat.

Itt tekintheted meg a HuNglia kupon akcióit.

Ha tetszett a cikk, itt Like-old oldalunkat:

[efb_likebox fanpage_url=”https://www.facebook.com/hunglia.magyarok” fb_appid=”” box_width=”500″ box_height=”200″ colorscheme=”light” show_faces=”1″ show_header=”0″ show_stream=”0″ show_border=”1″][email-subscribers namefield=”NO” desc=”Hírlevelünkhöz email címed megadásával csatlakozhatsz” group=”Public”]

Forrás: http://www.standard.co.uk/news/london/bus-goes-up-in-flames-in-south-east-london-a2418816.html