Lánccal vertek halálra egy üzletembert Londonban 16-17 éves fiatalok 1

Egy üzletembert vert halálra egy BMX-es tinédzser banda egy „jelentéktelen”, gyorsétteremben való összeszólalkozás után, amikor a férfi hazafelé tartott egy buliból.

allsaints-0

A nyomozók csütörtökön megkezdték a nyomozást a legalább négy fiatalból álló csoport után, akik követték a 31 éves áldozatot, miután az elhagyta az egyik gyorséttermet. A fiatalok csoportosan támadtak az áldozatra és többek közt fémlánccal is ütötték ahol érték.

A vértócsában fekvő fiatalemberre egy arra járó biciklis talált rá egy vasút fölötti gyaloghídon, az All Saints villamos állomással szemben, kelet Londonban. A biciklis megpróbálta elsősegélyben részesíteni, hogy megmentse az életét. A mentők csütörtök éjjel 12:20-kor, még a helyszínen halottnak nyilvánították a férfit. A vacsorának szánt gyorsétteremben vásárolt csirke egy táskában ott hevert mellette. A fővárosi gyilkossági ügyekkel foglalkozó parancsnokság nyomozásba kezdett és szemtanúkat keres.

allsaintsdlr2209b

A Perfect Friend Chicken egyik dolgozója azt mondta, hogy a jól öltözött, öltönyt és nyakkendőt viselő férfi összetűzésbe keveredett egy szürke sportnadrágot viselő tinédzserrel, mialatt sorban állva vártak az ételükre.

„Nem tudom, miért vitatkoztak, de nem volt semmilyen tolakodás vagy lökdösődés, senki sem ütött meg senkit. Káromkodtak egymásra, de mindez kb. 10 másodpercen belül véget is ért.”

„A fiú, aki 16-17 éves körüli lehetett, kiment a barátaihoz, akik a BMX biciklijükön várták őt. Aztán, az az egyikük, aki idősebb volt bejött, átkarolta az öltönyös fazont és azt mondta neki, hogy ’nem kellett volna így beszélned vele’. A férfi felemelte a karjait, azt jelezve, hogy sajnálja és ennyi is volt. Nem volt jele több ellenségeskedésnek.”

„Mindketten elvitték az ételüket és ennyi volt. Tíz perccel később már láttuk, hogy megjelent a rendőrség és a mentő. Később bejöttek a rendőrök és kérték, hogy megnézhessék a CCTV-t, aztán azt mondták, hogy szerintük, amiatt ölték meg a férfit, ami az üzletben történt.”

„Nem hiszem el. Megdöbbentő. Csak egy buta szóváltás volt az egész. Néhányszor megtörténik az ilyesmi, de hihetetlen, hogy így végződhet, és hogy az élet csak ennyit ér.”

„A férfi nyilvánvalóan üzletember lehetett, mivel nagyon élére vasalt, szürke öltönyt viselt. Jó volt a kedve. Azt mondta, hogy egy partyn volt munka után és éppen hazafelé tartott.”

Egy másik bolti vezető, aki a helyszínre ment, miután észrevette, hogy a biciklis megpróbálta elsősegélyben részesíteni a férfit, a következőket mondta: „Volt ott egy biciklis, aki szakállat viselt. Az egész arcát vér borította, mivel megpróbálta újraéleszteni a férfit szájon keresztül. Mondták, hogy nagyon megverték, és hogy egy óriási sérülés volt a feje hátsó részén.”

A fővárosi rendőrség szóvivője a következőt nyilatkozta: „A nyomozás ezen korai szakaszában úgy tudjuk, hogy az áldozat veszekedésbe keveredett egy fiatal fiúkból álló csoporttal a Perfect Fried Chicken-ben az East India Dock Roadon. Ezt követően, az áldozatot végig követték az utcán és megtámadták. Eddig nem történt letartóztatás, a vizsgálat folytatódik.”

Bárki, aki információval rendelkezik az esettel kapcsolatban, hívja 020 8345 3985-öt vagy a Crimestopperst a 0800 555 111-es telefonszámon, vagy tegyen bejelentést a crimestoppres-uk.org-on.

[fblike]

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után