9828157.jpg

Jól látod! Ez nem elírás! Csak annyit kell fizetned, amennyit megengedhetsz magadnak ahhoz, hogy kibérelj egy szobát ebben a £3 milliós londoni kastélyban.

9828157.jpg

„Egy gyönyörű kúria Londonban zeneszobával, kerttel, téli kerttel és egy disco hallal mindössze havi £100-ért?

A mai lakáspiaci viszonyok között ez egy be nem teljesületlen, örök álomnak tűnik. Azonban, egy férfi úgy döntött, hogy kiad két szobát ebben a lenyűgöző házban, amely a Brick Lane és a Spitalfields Market között van, mindössze annyiért, amennyit a tökéletes albérlői meg tudnak engedni maguknak, és amennyi akár £100 is lehet havonta.

A főbérlőt, Rupert Huntnak hívják. Ő alapította a Spareroom.comot. Természetesen, a hirdetését is erre az oldalra rakta fel.

Ez az egész, valószínűleg, egy reklámfogás — amely arra irányul, hogy népszerűsítsék az oldalt —, de nagyon jól jöhet a leendő szerencsés albérlők számára. Ráadásul, ha ki akarod bérelni a házat, hozzá kell járulnod ahhoz, hogy lefilmezzenek Hunt You Tube csatornája számára.

Rupert a következőket tette közzé a Spareroomon a leendő lakótárhoz (is) szólva: „Úgy döntöttem, hogy filmre veszem ezt az utazást, hogy megosszam az emberekkel — amely jó móka is lehet —, és hogy eljuttassam hozzájuk azt az üzenetet, miszerint a megfelelő emberrel élni sokkal jobb, mint egyedül.

Sajnos, ez azt is jelenti, hogy a filmezés ütemterve szerint kell majd dolgoznunk, ezért elérhetőnek kell lenned február 3-kán vagy 4-kén, és készülj fel arra is, hogy szerepelni fogsz a You Tube sorozatomban.

Ha felkeltette az érdeklődésedet az utazásom, iratkozz fel a Spareroom You Tube csatornájára és like-olj a Facebokon a friss infókért, és hogy meglásd, végül kivel fogok élni.” Rupert, az üzenete eredményeként, ez idáig több mint 3000 érdeklődést kapott. Valószínűleg, azért, mert a hely átlagon felüli, érdekes és nagyon olcsón kibérelhető.

Hunt részletesebben így ír az épületről a Spareroomon: „A ház, amit jelenleg egy pici egérrel, medvével és két pávával osztok meg (és még különböző madarakkal és állatokkal), egy csendes környéken van a Spitalfields Market és a Brick Lane között. Az egeret kivéve, az összes állat tömött, ezért egy macskával vagy egy terrierrel (remélhetőleg, nem tömött állapotban) rendelkező lakótárs több eséllyel indulna.”

A házban tágas szobák várják a leendő igen csak szerencsés bérlőt és egy gyönyörű kert, ahová elkél egy segítő kéz. Szóval, aki jártas a kertészkedésben, szintén, nagy eséllyel indul.

Rupert, mint azt az oldalán is megosztotta, nem olyan lakótársat keres, aki csak egy olcsóbb albérletet szeretne, hanem olyas valakit, aki osztozik vele a mindennapokban. Szerinte, a lakótárs határozza meg azt, ha valaki szorongva megy minden nap haza, vagy ha élvezi a házban töltöt időt. Éppen ezért figyemezet: „Még ha ez is lenne az álmaid lakása, nem biztos, hogy én leszek az álmaid lakótársa.”

Ha jelentkezni szeretnétek, vagy csak érdekel, hogyan alakul Rupert Facebook oldalán több infóhoz juthattok. Itt találjátok a Hunglia oldalán lévő szoba és lakáshirdetéseket.    Forrás: http://www.telegraph.co.uk

[fblike]

Ugrás a HuNglia főoldalára