Boris Johnson koronavírus

Boris Johnson azt mondta, hogy jó hangulatban van, annak ellenére, hogy az éjszakát kórházban töltötte. Még több, mint egy héttel ezelőtt derült, ki, hogy ő maga is elkapta a koronavírust, és az állapota azóta sem javult. A vasárnap kórházba vitt miniszterelnök nem győzte dicsérni a “zseniális” NHS alkalmazottakat, akik folyamatosan éjt nappallá téve dolgoznak, hogy minél több beteg kapjon megfelelő ellátást.

„Tegnap este, orvosom tanácsára, kórházba mentem néhány rutin tesztre, mivel továbbra is koronavírusos tüneteim vannak. Jó hangulatban vagyok és továbbra is tartom a kapcsolatot a csapatommal, mivel együtt dolgozunk a vírus mielőbbi megfékezése érdekében… Szeretnék köszönetet mondani az összes ragyogó NHS alkalmazottnak, aki vigyáz rám és mindenki másra ebben a gondterhes időszakban.” – írta Mr. Johnson a twitter oldalán.

Több olyan hír is felröppent a nap folyamán, hogy a miniszterelnök úr állapota súlyosabb, mint gondoltuk, és hogy oxigént is kap. Az egyébként 55 esztendős Mr. Johnson szóvivője nemsokkal ezután jelezte, hogy ezek téves információk, és hogy a miniszterelnök csak rutin vizsgálatok elvégzése céljából ment kórházba.

A miniszterelnök szóvivőjének elmondása szerint a még mindig megemelkedett testhőmérséklettel küzdő miniszterelnököt orvosa tanácsára „elővigyázatossági okokból” vitték egy londoni kórházba. Mr. Johnson március 27. óta van elkülönítve Downing Street-i lakásában, amikor is bejelentette, hogy megfertőződött a Covid-19-cel. Bár már nagyjából 10 napja küzd a betegséggel, a miniszterelnök továbbra sem tervezni másra bízni az ország irányítását.

Az miniszterelnök valószínűleg több vizsgálaton is átesik. Ellenőrzik az oxigén szintjét, a fehérvérsejtszámot, valamint a máját és a veséjét. Szintén valószínűsíthető hogy EKG-ra is rákötik, hogy ellenőrizzék a szívét. Dr. Sarah Jarvis orvos azt mondta a BBC-nek, hogy a miniszterelnökön valószínűleg egy mellkasi röntgent is csinálnak, főleg ha vannak légzési nehézségei, azonban egyelőre nincs miért aggódni, hisz ahogy ő maga is elmondta, jól érzi magát.

A miniszterelnök mellett a vasárnapi nap folyamán maga a királynő is beszédet mondott, méghozzá televíziós adásban szólt a brit lakossághoz. Azt, hogy mikről beszélt, és magát a videót is, egy korábbi cikkünkben, itt találjátok meg.

Eközben a koronavírus áldozatainak száma tovább emelkedett az elmúlt 24 óra folyamán, méghozzá újabb 439 fővel. Szerencsére ez szignifikánsan kevesebb, mint az előző 3 nap folyamán, amikor is mindhárom nap 600 fölötti volt a halottak száma a szigetországban. A halálesetek száma ezzel már majdnem 5400 fő az országban a regisztrált fertőzötteké pedig 51608.    Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után