Kisbabát gázolt halálra egy kamion az Egyesült Királyságban, miközben a babakocsiban tolták át az úton 1

Egy kisgyermek életét vesztette egy „elképzelhetetlenül szörnyű tragédiában” Észak-Írországban. A szemtanúk elmondása szerint egy teherautó nekiütközött egy nagymamának, aki épp a babakocsit tolva kelt át az úton Moirában nem messze egy lámpás kereszteződéstől.

Kisbabát gázolt halálra egy kamion az Egyesült Királyságban, miközben a babakocsiban tolták át az úton 3

A gyerek sajnálatos módon a helyszínen életét vesztette, a nő pedig az ütközést követően beszorult a jármű alá a szerda délutáni incidens során. Az emberek akik a baleset helyszínén voltak a segítségükre siettek, és a nagymamát nem sokkal később kritikus állapotban szállították a Royal Victoria Kórházba.

Jim Dillon a helyi önkormányzattól azt mondta, hogy tájékoztatták a borzalmas incidens körülményeiről, amely „rettenetes sokkot” okozott a helyi lakosság körében.

Megjegyezve, hogy ismerte a teherautó sofőrjét, hozzátette: „Mély részvétemet szeretném kifejezni az érintett családnak és a teherautó sofőrnek. Ez egy abszolút tragédia, amelyet senki még csak nem is képzelte, hogy bekövetkezhet.”

Kisbabát gázolt halálra egy kamion az Egyesült Királyságban, miközben a babakocsiban tolták át az úton 4

Hozzátette, hogy „őt is lesújtotta” az, hogy ennek a szegény családnak mit kell most átélnie.

„A szívem megszakad értük, és tudom, hogy a következő időszakban mindannyian imádkozni fogunk a családért, Isten áldja meg őket. Egyszerűen szörnyű ami történt.” – nyilatkozta Sorcha Eastwood a Twitteren.

A DUP egyik tagja Paul Givan egy Facebook-bejegyzésében azt írta, hogy ez „teljesen lesújtó hír”, és hogy el sem tudja képzelni, hogy a család többi tagja min mehet most keresztül. Egy helyi csoport azt tervezi, hogy adománygyűjtést indít a család számára.

A város Pretty Mary nevű bárja pedig a közösségi oldalán közölte, hogy a tragédia után a tisztelet és a részvétnyilvánítás jeléül csütörtökön zárva tartanak. A főutcát az ütközés után lezárták, de tegnap a hajnali órákban már újra megnyitották a forgalom számára.  Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után