250 millió fontos luxus aquapark épül Angliában – elképesztő jól fog kinézni és minden lesz benne amit csak el tudsz képzelni 1

Manchester külvárosában megkezdődött egy 250 000 000 font értékű luxususzoda és aquapark helyszínének előkészítése, ahol többek közt medenceparti bárok és lagúnák is megtalálhatók lesznek.

250 millió fontos luxus aquapark épül Angliában – elképesztő jól fog kinézni és minden lesz benne amit csak el tudsz képzelni 3

A tervek szerint 2025-ben megnyíló Therme Manchester 35 csúszdával és egy csak felnőttek számára fenntartott területtel is büszkélkedik majd, ha elkészül. Ez lesz az első helyszín az Egyesült Királyságban, amelyet a Therme üzemeltet majd számos németországi és egy Bukarest mellett megépített hasonló helyszín után.

A cég várakozásai szerint az új, 28 hektáros területen elterülő park és szórakoztató centrum a megnyitását követő öt éven belül Európa leglátogatottabb aquaparkjává válik majd. A 35 csúszdán kívül 25 különálló medence, egy hullámmedence és több mint 30 gőzfürdő és szauna lesz a komplexum területén.

250 millió fontos luxus aquapark épül Angliában – elképesztő jól fog kinézni és minden lesz benne amit csak el tudsz képzelni 4

Ráadásul az egészet négy „zónára” osztják, amelyek mindegyike más-más szolgáltatásokat kínál majd a cég német szabadidős és jóléti szellemiségéhez igazodva.

  • Galaxy, egy „szórakoztató, családi terület”, amely ötvözi az „aktív játékot és pihenést”
  • Palm, amely a relaxációra és a felfrissülésre összpontosít, és csak 16 év felettiek számára lesz elérhető
  • Az ókori görög mennyország-koncepcióról elnevezett Elysium, amely az Egyesült Királyság legnagyobb luxusfürdője lesz
  • A Genesis, egy „teljesen új koncepció a jólét világában”, olyan terápiás programokat foglal majd magában, amelyeket személyesen terveztek „fejlett testszkennerek és szakértő terapeuták segítségével”.

Egy kéthektáros rózsa formájú hatalmas kert is lesz, amely „a szocializáció, a tanulás és a felfedezés fókuszpontjaként fog működni”.

Medenceparti bárok is lesznek, amelyek lehetővé teszik, hogy az emberek nyakig a vízben ücsörögve rendeljenek koktélokat, de számos kávézó és étterem is elérhető lesz majd a komplexumon belül. Mindezt hatalmas üvegkupolák alatt helyezik el, ami azt jelenti, hogy az emberek az időjárástól vagy az évszaktól függetlenül csobbanhatnak vagy masszíroztathatják magukat.

Az árakról egyelőre nem közöltek részleteket. Valószínűleg azonban valamivel drágább lesz, mint a bukaresti, ahol az egész napos, minden zóna használatára feljogosító bérlet valamivel több mint 25 fontba kerül.

250 millió fontos luxus aquapark épül Angliában – elképesztő jól fog kinézni és minden lesz benne amit csak el tudsz képzelni 5

Az aquapark az EventCity helyén épül fel, amely 2021-ben zárt be, mindössze tíz évvel a megnyitása után. Aki Manchester belvárosából szeretne majd odautazni, annak csak fel kell pattannia a kelet felé tartó Metrolink villamosra, amelynek megállója csak néhány méterre lesz a bejárattól.

Azok a skóciai emberek, akik nem hajlandók ilyen messzire utazni az élményért, szerencsésnek mondhatják magukat, mivel a Therme egy új helyszínt tervez nyitni Glasgow-ban is.   Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után