Kis híján BEREPÜLT egy ház ablakán kocsival egy tanulóvezető Közép-Angliában 1

Egy tinédzser tanulóvezető szinte szó szerint beleszállt egy család nappalijába, miközben egy gyereket vitt el épp valamerre az apja autójával – derült ki a közelben lakó szemtanúk elmondása alapján.

Kis híján BEREPÜLT egy ház ablakán kocsival egy tanulóvezető Közép-Angliában 3

A 17 éves sofőr mellett egy öt és hét év közötti fiatal lány ült az autóban, amikor a baleset megtörtént, de óriási szerencsére mindketten csak nem életveszélyes sérüléseket szenvedtek az ütközés során.

A baleset helyszínéről készült fotókon jól látszik, ahogy az ezüst színű Toyota Verso május 13-án a West Yorkshire területén levő Bradfordban „bekukucskál” a családi ház egyik ablakán. A járműnek csak egyetlen kerek éri a földet és szinte az egész belóg a ház egyik szobájába.

Az incidenst követően rengeteg mentő ért pillanatok alatt a helyszínre a Heights Lane-en, a Haworth Road-i kereszteződés mellett, Heatonban.

A balesetben a járműben utazó két személyen kívül szerencsére senki más nem sérült meg, bár a ház jól láthatóan megrongálódott. A tűzoltók felmérték a ház stabilitását, mielőtt a rendőrök megszervezték az ezüstszínű jármű elszállítását.

A rendőrség szóvivője a következőket mondta: „A segélyszolgálatot egy közúti balesethez hívták ki a Heaton-i Heights Lane-en, Heatonban, Bradford területén, a Haworth Road-i kereszteződés közelében, az esti órákban nem sokkal 19.30 után. Az eset során egy személygépkocsi ütközött neki egy lakóingatlannak. Két nőt a helyszínre érkező mentők kórházba szállítottak, de a sérüléseik szerencsére nem életveszélyesek.”

Kis híján BEREPÜLT egy ház ablakán kocsival egy tanulóvezető Közép-Angliában 4

A tűzoltóság szóvivője hozzátette: „A rendőrség kérte a segítségünket, miután egy autó majdnem berepült egy ház ablakán. Szerencsére senki nem szorult be a járműbe, de az üzemanyag szivárgott.”

A fiatal lány, akinek állítólag még csak ideiglenes jogosítványa volt, az elbeszélések alapján még péntek este vette kölcsön apja autóját. Nos ezek után az apja majd lehet kétszer is meggondolja, hogy odaadja-e újra… Ha lesz egyáltalán mit odaadni.      Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után