Egy British Airways légiutaskísérőt eltiltottak, mert a harisnyáját szagolgatta és kigombolta az ingjét egy online videóban.

A hölgy egy repülés után filmezte le magát egyenruhában, miután arra kérte a nézőket, hogy nézzék el neki, hogy megviselt egy repülés után.

„Szeretnétek, hogy megszagoljam a harisnyám és a cipőm?” – kérdezte mielőtt levette volna őket. Állítása szerint egész nap rajta volt, bugyi nélkül. Ezután végrehajtotta, amit megígért a nézőknek, majd kigombolta az ingjét.

A The Mirror hozta nyilvánosságra a felvételt, és természetesen az illetőt kirúgták röviddel ezután.

A légitársaság szóvivője a következőket mondta: „Nagyon magas elvárásaink vannak a kollégáinkkal szemben, és elvárjuk, hogy felelősségteljesen viselkedjenek. Ha ez nem történik meg, megtesszük a megfelelő lépéseket.”

Az még nem derült ki, hogy eladta-e a ruhadarabokat, hiszen ez egy valós trend manapság, bármennyire megdöbbentő is.

Elég ha csak felmegyünk az eBayre, ott is számos használt ruhát találunk, igen kompromittáló képekkel kísérve.  A legdrágább £75 volt, egy használt XL-es fekete harisnya.

https://www.youtube.com/watch?v=HgSUEv4UAEU

Ez nem az első eset, hogy elfogadhatatlan viselkedésért össztűz alá kerül egy légitársasági alkalmazott. 2018 márciusában egy easyJet pilóta dorgálásban részesült, miután repülés közben videóra vették, ahogyan táncol.

Egy Snapchat posztban Michel Castellucci pilóta papírmunkán dolgozik, majd miután észreveszi, hogy filmezik, táncolni kezd. A gép ekkor autopilóta módban volt.

Egy easyJet szóvivő ezt mondta az ügyről: „Igaz az utasok nem voltak veszélyben, ez az elvárásainknak nem felel meg, és semmiképpen sem képviseli a többi pilótát semmilyen formában. Éppen ezért a pilótákat felfüggesztettük, amíg kivizsgáljuk az ügyet alaposabban.”    Értesülj az angliai hírekről azonnal, facebookon való keresgélés nélkül: katt alul a csengő ikonra, majd a csatlakozásra   Forrás