Kiderült, hogy mi okozta a két tinédzser halálát Angliában a bournemouth-i strandon történt súlyos incidens során 1

Nyilvánosságra hozták, hogy mi volt a halál oka a két tizenéves fiatalnál, akik pár napja haltak meg a bournemouth-i strandon egy súlyos incidens következtében, amely után nyolc további fiatal is ellátásra szorult.

Kiderült, hogy mi okozta a két tinédzser halálát Angliában a bournemouth-i strandon történt súlyos incidens során 3

A 12 éves kislány édesanyja, aki életét vesztette Bournemouth egyik strandján, azt mondta, hogy a rendőrség még mindig nem magyarázta meg pontosan, milyen eseménysor vezetett a lánya halálához, azt viszont megmondták, hogy a halál oka fulladás volt. Sunnah Khan egy móló közelében úszkált épp testvéreivel, amikor a feltételezések szerint valami miatt váratlanul a víz alá került.

Az orvosok megpróbálták ugyan megmenteni az életét, de nem sokkal később a kórházban halottnak nyilvánították. A másik áldozat a 17 éves Joe Abbess is megfulladt a rendőrség hivatalos közleménye szerint. Ő is ugyanazon a napon ugyanakkor, ugyanott tartózkodott a barátaival ugyanazon a strandon, de egyelőre vele kapcsolatban is csak annyit árultak el, hogy mi volt a halál oka, hogy mi miatt került víz alá, azt még mindig nem közölték a hatóságok a nagy nyilvánossággal.

A rendőrség megerősítette, hogy Sunnah vízbe fulladt, de anyja, Stephanie Williams (32) azt mondja, még mindig nem közölték vele a lánya halálának pontos körülményeit. Stephanie, egy sürgősségin dolgozó nővér a The Sunnak azt mondta:

„Ezt nagyon nehéz elfogadni. Valaki elvette tőlünk a lányunkat. A rendőrség csak azt közölte velünk, amit közleményben mondtak. A halált fulladás okozta, más személy nem sérült meg. Tulajdonképpen nem mondják el, hogy mi is történt pontosan. Nem értem, hogyan lehet valakit óvadék ellenében szabadon bocsátani akit kettős emberöléssel gyanusítanak. Hogyan lehetséges ez?”

Kiderült, hogy mi okozta a két tinédzser halálát Angliában a bournemouth-i strandon történt súlyos incidens során 4

Sunnah a tengerparton volt apjával, Asim Khannal és testvéreivel a tanítási szünetben, és a feltételezések szerint mellkasig érő vízben volt, amikor valami „lehúzta a víz alá”. Stephanie azt mondta, hogy ez két fiatalabb gyermeke szeme előtt történt, akiket valósággal sokkolt az eset. Hozzátette, hogy a vízbe fulladás nem egy gyors folyamat, és fél, hogy lánya szenvedett.

Azt mondta, reméli, hogy egyetlen másik családnak sem kell átélnie azt, amivel most meg kell küzdeniük. Egy negyvenes éveiben járó férfit emberölés gyanújával letartóztatták a rendőrök a történtek után, majd a nyomozás idejére óvadék ellenében szabadon engedték. A Dorset Belle nevű 78 láb hosszú sétahajót pedig lefoglalta a rendőrség, amely akkoriban a környéken tartózkodott.

Neil Corrigan nyomozó főfelügyelő ezt mondta: „Mint minden ilyen jellegű vizsgálatnál, itt is meg kell vizsgálnunk a víz állapotával kapcsolatos összes tényezőt. Az egyik ilyen vizsgálati irány a sétahajóra vonatkozik, amely az incidens idején a területen tartózkodott. Az ezzel kapcsolatos vizsgálatok magukban foglalják az akkori széljárást, és egyéb időjárási és általános tengerparti viszonyok vizsgálatát is. A partnerügynökségek szakértőivel együtt dolgozunk azon, hogy megértsük az összes tényezőt, és ezek pontos kivizsgálása időbe telik.”

„Azt szeretném kérni, hogy a rendőrségi nyomozást hagyják folyni a saját medrében az incidens körülményeivel kapcsolatos további haszontalan találgatásokat mellőzve, és tiszteljék meg ezzel a tragikus körülmények közt elhunytak családját.”

Joe családja eközben azt nyilatkozta, hogy a tinédzser halála miatt „megszakad a szívük és teljesen össze vannak törve”. A dorseti rendőrségen keresztül kiadott nyilatkozatában Joe családja azt mondta: „Csodálatos fiú és testvér volt, aki rettentő módon hiányzik. A családja és a barátai mindig szeretni fogják, és hihetetlenül büszkék vagyunk arra a mesés fiatalemberre, aki volt. Kedves és nagylelkű volt, szerető és gondoskodó, szorgalmas és vicces.”    Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után