"Ki akartam lépni a királyi családból" - Harry herceg nyíltan beszélt élete nehéz pillanatairól 1

Harry herceg egy interjúban felfedte, hogy volt idő, amikor „ki akart szállni” a királyi családból, de végül a maradás mellett döntött a királynő iránti tisztelete miatt.

"Ki akartam lépni a királyi családból" - Harry herceg nyíltan beszélt élete nehéz pillanatairól 3

A 32 éves herceg egy interjúban mondta el, hogy régen azt tervezte, otthagyja monarchikus kötelességeit, és születési előjogait „normális élet” reményében. A herceg, aki az öröklési sorban jelenleg az ötödik, szerette volna „saját magának kialakítani az életét”. Ezelőtt az interjú előtt nem sokkal egyébként egy másik beszélgetésben azt is kijelentette, hogy szerinte a királyi családban „senki nem akar igazán király vagy királynő lenni”.

A Mailnek adott vasárnapi interjúban elmesélte, hogy a seregben töltött idő – ahol „csak Harry” volt – élete legjobb „kiszabadulása” volt addigi életéből, és utána sokáig gondolkodott azon, hogy feladja a címét. „Úgy éreztem, ki akarok szállni, de végül úgy döntöttem, maradok, és megtalálom a saját helyem, és feladatom” – mondta.

"Ki akartam lépni a királyi családból" - Harry herceg nyíltan beszélt élete nehéz pillanatairól 4

Harry herceg ezután az elmúlt pár évben nagyon sok időt fordított jótékonykodásra, például sérült veteránok felépülését támogatta. Azt is mondta, hogy sem ő, sem a bátyja nem akar „csak híresség” lenni. „Mindketten nagyon komolyan foglalkozunk az általunk választott jótékony ügyekkel, mivel úgy érezzük, ezzel az édesanyánk által kijelölt úton haladunk” – fejtegette Harry.

A herceg múlt heti kijelentése, ami szerint a királyi családban senki nem akar igazán trónra kerülni, nagy felzúdulást keltett. „Nem magunk miatt, hanem az emberekért tesszük, amit teszünk. Van vajon bárki a királyi családban, aki tényleg király vagy királynő szeretne lenni? Nem hinném, de ettől még töretlenül csináljuk a feladatainkat.”

"Ki akartam lépni a királyi családból" - Harry herceg nyíltan beszélt élete nehéz pillanatairól 5

Egy másik interjúban nemrég pedig arról beszélt, milyen érzés volt 12 évesen anyja koporsója mellett vonulni, és kijelentette, “egy gyereket se kellene erre kényszeríteni semmilyen körülmények között”.

Ez még 1997-ben történt, amikor 15 éves bátyjával végig kellett kísérniük Diana koporsóját London utcáin a szertartás keretén belül. „Éppen meghalt az anyukám, nekem pedig ott kellett sétálnom a koporsó mögött, miközben több ezer ember nézett élőben, több millióan pedig a tv-n keresztül. Nem hinném, hogy ezt egy gyereknek is meg kellene tennie, bármilyen körülmény között. Ma már nem történne ilyesmi szerintem.”   Forrás Hirdetőknek: info@hungliaonline.com

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után