Kevesebb, mint 2 fontból több, mint 5 milliót kaszált egy fickó Angliában, mert unalmában leült kicsit játszani 1

Egy apának 1,40 GBP-s fogadásból nem kevesebb, mint 5,4 millió fontot sikerült nyernie, és azt tervezi, hogy egy vidéki otthonra költi a nyereményt a családja számára.

Kevesebb, mint 2 fontból több, mint 5 milliót kaszált egy fickó Angliában, mert unalmában leült kicsit játszani 3

Michael Clark épp unatkozott otthon Newcastle-ben lévő otthonukban, amikor megnyitotta a Betfred alkalmazását, hogy szerencsét próbáljon. Félórás játék után a 32 éves férfi azt hitte, 5000 fontot nyert, de alaposabban szemügyre véve a helyzetet rájött, hogy az összeg milliós nagyságrendű.

Azt mondta: „Először azt hittük, hogy valamiféle hiba lehet, aztán elkezdtük ölelgetni egymást, amikor rájöttünk, hogy ez tényleg annyi. Egyszerűen nem tudtam abbahagyni a sírást, és nem tudtam elaludni aznap este, miután ekkora összeget nyertem.”

„Így már könnyen megengedhetjük magunknak, hogy összeházasodjunk, és megvehessük az új  otthonunkat vidéken. Nagyon szerettem a munkámat, hogy segítsek az embereknek a mentálhigiénés osztályon, ahol minden korosztályból vannak emberek, de a főnök megértette, amikor elmagyaráztam, hogy egy kicsit most el kell mennem, átgondolni a dolgokat meg elintézni ezt azt. Azóta mindenki „Micky Millions”-nak hív.”

Az apuka azt tervezi, hogy segít idős nagymamájának, és új lépcsőliftet szereltet fel nála, miközben ő maga és menyasszonya, Sherelle Newcastle United-es éves bérletekkel ajándékozták meg magukat. Miután meglesz a jogsija, egy vadonatúj Teslát akar venni. A pár esküvőt és karibi nászutat is tervez, miután több éve halogatták.

„Zseniális lenne, ha az esküvőnk a St. James’ Parkban lenne” – mondta. „A nászút valószínűleg a Karib-térségben lesz, lehet, hogy Jamaicában, és első osztályon utazunk az tuti. Sherelle még soha nem is ült repülőn…”

„Teljesen eltökélt vagyok, hogy nem pazaroljuk a pénzt, hogy ne csak mi, hanem családunk következő generációi is jól élhessenek. Igyekszem megbarátkozni azzal, hogy ennyi pénzt nyertem. Eltökélt szándékunk, hogy továbbra is két lábbal állunk a földön, és nem őrülünk meg túlságosan, bár az is eltökélt szándékunk, hogy a lehető legteljesebb mértékben élvezzük az életet.”

A Betfred egyik vezetője, Fred azt mondta: „Ez is azt bizonyítja, hogy a jó fiúk is nyerhetnek. Michael a legméltóbb a nyereményre. Ez zseniális hír ennek az elképesztő párnak, akik bebizonyították, hogy a legapróbb téttel is nagyot nyerhetsz Betfrednél.”   Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után