A magyar online kaszinó piac fejlődése 1

A magyar online kaszinó piac óriási léptekben fejlődik, amit mi sem mutat jobban, mint a tény, hogy amíg pár tíz évvel ezelőtt egyáltalán nem voltak online elérhető szerencsejáték weboldalak, addig napjainkban online kaszinó felületek százai érhetőek el a játékosok nagy örömére. A fejlődés tehát óriási ütemben zajlik, miközben már az elmúlt évekhez képest is nagy léptekben haladunk.

A magyar online kaszinó piac fejlődése 3

Cikkünkben bemutatjuk, hogyan változott az elmúlt időszakban a magyar online kaszinó piac.

Az online kaszinók megjelenése

A magyar kaszinók történetének egyik legnagyobb mérföldkövének említhetjük a 2000-es éveket, amikor az első online elérhető kaszinó felületek elérhetővé váltak a magyar játékosok előtt. Természetesen ezek a weboldalak még csak demó változatban, azaz befizetés nélkül voltak használhatóak, miközben alig pár játék volt elérhető mindösszesen. Viszont, ahogy napjainkban is, úgy akkor is a nyerőgépek voltak azok a játékok, amiket a legtöbbször láthattunk ezekben a kaszinókban.

Ekkoriban pár nyerőgépet és 1-1 asztali és kártyajátékot próbálhattak ki a játékosok, miközben látszott, hogy óriási az igény arra, hogy fejlődésnek induljanak ezek a weboldalak. Épp ezért, nem is meglepő, hogy pár évre rá már akár befizetés mellett elérhető kaszinók is kipróbálhatóvá váltak a magyar játékosok előtt.

A törvények változása

Ezután röpke 10 évet kellett arra várnunk, hogy a magyar törvényeket kicsit átalakítsák annak érdekében, hogy egyre több kaszinó elérhető váljon az országban. A 2010-es évekre tehetjük azt az időszakot, amikor egyre szélesebb körben engedték be az országba online kaszinó weboldalakat, megnyitva ezzel a piacot a magyar játékosok előtt.

Alig pár év múlva pedig már több száz online kaszinó is kipróbálható volt, amelyek jobbnál-jobb ajánlatokkal és egyre minőségibb funkciókkal várták a játékosokat. Ekkoriban pedig már olyan weboldalak is voltak, amik egyszerre sportfogadást és kaszinózást kínáltak. Bár, összességében még közel sem voltak annyira kiválóak a weboldalak, mint amit ma tapasztalhatunk egy online kaszinóban.

Egy napjainkban elérhető online kaszinó

Azáltal pedig, hogy a törvények megváltoztak és egyre több online kaszinó jelent meg Magyarországon, lehetővé vált a magyar játékosok számára, hogy válogatni is tudjanak a különböző weboldalak között. Mindeközben pedig ma már telefonról is elérhető a legtöbb online felület, ahogy a játékosok akár bónuszokat és kedvezményeket is kaphatnak, ha szeretnék növelni az egyenlegüket a játékok alatt.

Ráadásul, a játékok között több ezer különböző ajánlat elérhető, amelyek között kezdőknek kitalált egyszerű nyerőgépek és asztali játékok és profiknak szóló versenyek is fellelhetőek. Ha pedig egy játékos egy adott kaszinó mellett teszi le a voksát a legtöbb esetben VIP Programban is lehetősége van részt venni, ami a hűséges játékosokat extra kedvezményekkel jutalmazza mindösszesen azért, mert a weboldalon újra és újra visszatérő játékos.

Mindezt pedig megspékelik az online kaszinók egy szakértő és mindig elérhető ügyfélszolgálattal, amit a játékosok a nap 24 órájában akár magyar nyelven is kereshetnek, ha kérdésük merülne fel. Ezáltal pedig egy sokkal biztosabb változatát ismerhetjük meg a szerencsejátékoknak, hiszen bármi problémába ütköznénk pár perces átfutási idővel kaphatunk megoldást.

Ha pedig ez még nem lenne elég, ma már több tíz fizetési mód is elérhető egy online kaszinóban, így amíg régebben alig bankkártyával tudtad volna feltölteni az egyenleged, addig ma már e-pénztárcákkal és a legnépszerűbb kriptovalutákkal is el tudod végezni a folyamatot. Ráadásul minden esetben azonnali átfutási idővel, díjmentes közegben nyílhat erre lehetőséged, ha egy minőségi kaszinóban regisztráltál. A felhasználóbarát weboldalak mindenre figyelnek tehát napjainkban, ezzel biztosítva a játékosoknak a nagyszerű élményeket.

A legnépszerűbb fizetési módok napjainkban:

  • Mastercard
  • Visa
  • Neteller
  • Skrill
  • Paysafecard
  • Bitcoin
  • Ethereum

Mire számíthatunk a jövőben?

Az online kaszinók egyre növekvő népszerűségének köszönhetően ráadásul biztosak lehetünk abban, hogy a következő években egyre több játékos fog az online kaszinó weboldalak felé fordulni, hogy kipróbálják a szerencséjüket és a kiváló funkciókat, főleg, mivel akár már telefonon is lehetőségük van rá.

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után