Kettős gyilkosság Londonban: két 16 éves fiatalt szúrtak halálra az este a brit fővárosban 1

Két mindössze 16 éves, fiatal fiút késeltek halálra brutális támadások során a brit fővárosban a tegnap este folyamán.

Kettős gyilkosság Londonban: két 16 éves fiatalt szúrtak halálra az este a brit fővárosban 3

A két fiatal fiút nem sokkal a megtámadásuk után találták meg alig egy mérföldnyire egymástól a dél-londoni Greenwich területén. Tegnap (szombaton) délután 5 óra 10 perckor riasztották a rendőrséget a Sewell Roadhoz, Abbey Woodban és a Thamesmead területén levő Titmuss Avenue-ra miután bejelentés érkezett a támadásokról.

Kettős gyilkosság Londonban: két 16 éves fiatalt szúrtak halálra az este a brit fővárosban 4

A rendőrök mindkét helyszínen rövid időn belül ott termettek és megtalálták a sérült tinédzsereket. Sajnálatos módon azonban sem a rendőrök sem a mentők minden erőfeszítése sem volt elegendő ahhoz, hogy megmentsék az életüket.

Kettős gyilkosság Londonban: két 16 éves fiatalt szúrtak halálra az este a brit fővárosban 5

A sérülései mind a két megtámadott fiatalnak olyan súlyosak voltak, hogy még a helyszínen életüket vesztették. A Met Police szóvivője így nyilatkozott a kettős gyilkosságot követően: „A rendőrök a londoni mentőszolgálattal és a londoni légi mentőszolgálattal együtt vettek részt és vonultak a helyszínekre.

Kettős gyilkosság Londonban: két 16 éves fiatalt szúrtak halálra az este a brit fővárosban 6

„Mind a két helyszínen találtak egy 16 éves fiút szúrt sebekkel a testén. A segélyszolgálatok minden erőfeszítése ellenére mindkét személy belehalt a sérüléseibe. A rendőrség természetesen nyomozást indított a támadások kapcsán, és a helyszínelés befejezéséig a környéket mind a két helyen lezárták.”

„Tekintettel az incidensek időbeli és térbeli közelségére, a rendőrség arra gyanakszik, hogy kapcsolat lehet a támadások közt.”

 

Kettős gyilkosság Londonban: két 16 éves fiatalt szúrtak halálra az este a brit fővárosban 7

„November 27-én, vasárnap 08:00-ig van érvényben a 60. cikkely szerinti rendelet, amely kiszélesített hatásköröket biztosít a rendőrség számára a keresést illetően.”

Aki információval rendelkezik, hívja a 101-et, vagy Crimestoppersen keresztül névtelenül is adható információ a 0800 555 111-es telefonszámon.   Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után