Két nap alatt 2 késelés Londonban: saját exbarátnőjét szúrta agyon egy fiatal srác 1

Egy férfit halálra késeltek egy fodrászat előtt, ezzel ez volt a nyolcadik késelés Londonban ami halállal végződött, mindössze két hét leforgása alatt.

Két nap alatt 2 késelés Londonban: saját exbarátnőjét szúrta agyon egy fiatal srác 3

Az orvosok megpróbálták megmenteni a harmincas éveiben járó férfit, azonban nem sokkal később halottnak nyilvánították a Central Middlesex kórház közelében, péntek délután. Úgy tudni, egy fodrászat előtt támadták meg a Craven Park Roadon, Harlesdenben, valamivel korábban. A bűncselekmény helyszínét a rendőrök elkerítették, és a forgalmat is elterelték a Harlesden könyvtár mellett. Az egyik helyi lakos Twitteren jelentette, hogy megöltek valakit az utcán, és kijelentette, hogy ez „elképesztően borzasztó”. Egy másik környélbeli pedig ezt írta: „Harlesdenben teljes a káosz a késeléses támadás után. Hogy lehetne ezt az őrületet megállítani?”

„A rendőrséget a mentők hívták körülbelül délután 2 órakor pénteken, hogy bejelentsék, egy férfi súlyos szúrt sérüléseket szenvedett a Central Middlesex kórház közelében.” – mondta a rendőrség szóvivője. „Az orvosok igyekeztek ellátni a férfit, de 15:20 órakor, még a helyszínen halottnak nyilvánították. A rendőrök úgy tudják, a férfi egy Craven Park Roadon történt incidensben sérült meg.” Letartóztatás egyelőre nem történt az ügyben.

Ez a gyilkosság sorban a nyolcadik az elmúlt két hét alatt, az elmúlt napokban már 7 embert öltek meg szúrt sebekkel. A legutóbbi Seun Mcmillan halála volt, aki kedd este hunyt el, miután megkéselték Barnetben. Azonban azóta kiderült, hogy nem ez volt az utolsó gyilkos támadás a héten, és azóta 9-re nőtt az áldozatok száma.

Agresszív férfi késelte halálra exbarátnőjét kelet-Londonban

Két nap alatt 2 késelés Londonban: saját exbarátnőjét szúrta agyon egy fiatal srác 4

Csütörtök késő este egy fiatal nőt öltek meg több késszúrással London keleti részén. Ezzel ő lett az utóbbi hetek ámokfutásainak kilencedik áldozata. Karolina Chiwluk a rendőrség szerint a volt barátját, Grzesiek Kosiec-et látogatta meg aznap, azonban összevesztek. A házban él még egy 42 éves nő és egy 24 éves férfi is, akik megpróbáltak közbelépni, és megvédeni a 20 éves lányt, de a felbőszült férfi őket is megsebesítette. Chiwlukot még a helyszínen halottnak nyilvánították, a gyanúsított pedig elmenekült a helyszínről, mielőtt még a rendőrség odaért volna. A rendőrség arra bátorít mindenkit, hogy ha valaki látta valahol Kosiec-et, hívja a 999-et, és figyelmeztesse a környéken lévőket, hogy a férfi „erőszakos és agresszív”.

Két nap alatt 2 késelés Londonban: saját exbarátnőjét szúrta agyon egy fiatal srác 5

„Szeretnénk beszélni Kosiec-kel a gyilkosság kapcsán. Utoljára akkor látták, amikor a házban volt, miközben 2 ember is megsebesült egy nő pedig meghalt. Lehet, hogy egy barátjánál húzza meg magát, aki még nem tud a történtekről. Ha ez a helyzet, bátorítjuk az illetőt, hogy minél hamarabb értesítsen minket. Kosiec dél-Londonban dolgozott, és Tottenhamban is vannak kapcsolatai. A Dora Streeten történt események után kijelenthetjük, hogy a férfi erőszakos és agresszív, úgyhogy ha bárki látja, hívja azonnal a rendőrséget.” A lengyel férfi 5’10” magas, és vékony testalkatú. Barna a haja, amit gyakran összekötve hord, és mikor legutóbb látták, fekete bemelegítőt és sötét pólót viselt.    Forrás, forrás  Hirdetőknek: info@hungliaonline.com

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után