Károly királyba botlott egy csapat biciklis, aki egyedül sétálgatott a „semmi közepén” 1

Nem kicsit döbbent le a teljes csapat, amikor egy pár hegyi kerékpáros teljesen „random” nem másba futott bele a semmi közepén, mint Károly királyba, aki épp egyedül sétálgatott és gyönyörködött a tájban.

Károly királyba botlott egy csapat biciklis, aki egyedül sétálgatott a „semmi közepén” 3

Károly király, a regnáló uralkodó a skóciai Aberdeenshire-ben lévő Balmoral Estate gyalogos ösvényén sétálgatott épp, amikor a kerékpárosok keresztezték az útját augusztus 25-én. Kabátot és lapos sapkát viselt és egy sétabot is volt nála, és a bringás csapat legnagyobb örömére, még beszédes kedvében is volt, így leállt kicsit csacsogni a csapattal.

A videót egy Andrew McAvoy nevű motoros osztotta meg az interneten a YouTube-csatornáján most hétfőn. Két barátjával a Royal Lochnagar Distillery-ből indultak meg biciklivel a hatalmas birtokon. A Lochnagar-hegyen keresztül Gelder Shiel felé tartottak.

Károly királyba botlott egy csapat biciklis, aki egyedül sétálgatott a „semmi közepén” 4

Mielőtt elindult, Andrew azt mondta: „Azt hiszem, Charlie fiú itt van, mert őrök vannak odalent, nagy gépkarabélyokkal és mindenféle más fegyverekkel felszerelkezve. Elég menő! Valószínűleg nem lennének így felfegyverkezve, ha nem lenne itt senki, aki fontos”

Néhány pillanattal azelőtt, hogy a királyba botlottak volna, Andrew azt mondta: „Engem nem érdekel a királyi család, de azért jó lenne látni Károlyt.”

A csoportot ezután több Land Rover is lehagyta, és Andrew barátja, Ben ekkor azt mondta: “Lefogadom, hogy valami kevésbé ismert tagja lesz az a királyi családnak.”

A csoport ezután nem sokkal találkozott az uralkodóval a Balmoral ösvényen.

Arra a kérdésre, hogy még mindig a nyári szabadságát tölti-e, Charles azt mondta: „Igen. Csodálatos itt fent. A szúnyogok szörnyűek. De hát ez jellemző. Szeretek sétálgatni.” Majd azt is elmondta a kerékpárosoknak, hogy a Gelder Shiel-t épp felújítják „Ballater lakosságának segítségével”.

Azt mondta, apjával, Fülöp herceggel és húgával, Anne hercegnővel régen sokat táboroztak a környéken.

Károly királyba botlott egy csapat biciklis, aki egyedül sétálgatott a „semmi közepén” 5

Amikor a kerékpárosok végül elköszöntek és útnak indultak, Károly csak annyit mondott: „Vigyázzatok magatokra. Ne essetek le.”

Andrew ezt követően ezt mondta a kamerájába: „Na, ilyen egy király. Ez nagyon klassz volt. Milyen kedves ember, jófej volt. Volt ránk ideje.” Majd hozzátette: „Ezek után már csak azt sajnálom, hogy a királynővel nem sikerült soha összefutni.”    Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után