Két fickó üres üvegekkel támadt a gyanútlan utasokra egy buszon Londonban 1

Keresi a rendőrség azt a két elkövetőt, akik üres üvegekkel felfegyverkezve, látszólag ok nélkül támadták meg a busz utasait egy londoni járaton.

bus1

Két férfi alkoholos üvegeket szorongatva szállt fel a 159-es járatra a Brixton Road-nál, Dél-Londonban és legalább hat emberre rátámadtak a rendőrség elmondása szerint. A rendőrség képeket is közzé tett a két tettesről, akiket jelenleg is keresnek.

„A buszon lévő CCTV kamerák által rögzített videofelvételen jól látszik a buszon kialakult balhé, amiben jó pár ember részt vett, és többek közt egy idősebb férfit is leütöttek. A rendőrség dolgozik a két férfi azonosításán, akik vagy hat emberre támadtak rá a buszon, mielőtt leszálltak volna.” – mesélte a Scotland Yard egyik szóvivője.

ad_190827122

Az eset még korábban történt egy keddi napon a hajnali órákban fél négy körül, azonban a felvételek csak most láttak napvilágot.

A hivatalos jelentések szerint, és amint az a felvételeken is egyértelműen látszik, mindkét férfi sötétbőrű volt és az egyiken fehér póló volt és kopasz volt, míg a másik fehér inget és világos színű dzsekit viselt.

Az incidensben megsérült érintettek egyelőre még nem nyilatkoztak az eset kapcsán. Bárki, aki felismeri őket, vagy információja van az ügy kapcsán, hívja a 0800 555 111 számot.

Forrás: http://www.standard.co.uk/

[efb_likebox fanpage_url=”https://www.facebook.com/hunglia.magyarok” fb_appid=”” box_width=”” box_height=”” colorscheme=”light” show_faces=”1″ show_header=”0″ show_stream=”0″ show_border=”1″] Megosztás