Az egyik férfit csak lopással, a másikat lopással és csalással gyanúsítják a magyar hatóságok, ám a két férfi Angliába menekült az igazságszolgáltatás elől.

három férfit köröz a rendőrség angliában

Az európai körözési listán a 45 éves Angyal András, és a 31 éves Dömötör Szabolcs együtt találhatóak meg a 45 éves lengyel Jaroslaw Sobczakkal.

Sobczak a fegyveres rablásért kapott két év börtönbüntetés elől menekült a szigetországba. Úgy vélik a három férfi jelenlegi tartózkodási helye a yorkshire-i Huddersfield és Dewsbury lehet.

A három férfiról rendőrségi fotót adtak ki közleményben, mert azok nem jelentek meg kiadatási meghallgatásukon a Westminster magisztrátus előtt.

Míg a lengyel férfi már a börtönbüntetése elől menekül, addig a két magyar férfi még „csak” vádlott lopás és csalás ügyben.

„Nem pihenni érkeztek Angliába és nem fognak megváltozni sem. Mindössze az elkövetett bűncselekményeikért hazájuk igazságszolgáltatása elől menekülve keresnek itt menedéket.” –
Mondta Pat Casserly felügyelő, a Nyugat-Yorkshire-ben számon tartott kilenc olyan emberről, akiket törvényszegéssel vádolnak hazájukban.

„Megkérek mindenkit, akinek bármilyen tudomása van a fent említett személyekről, az jelezze azt a rendőrségen.”- tette hozzá a felügyelő.

Ha máskor is szeretnél friss, angliai magyaroknak szóló híreket olvasni, nyomj egy Like-ot:

[efb_likebox fanpage_url=”https://www.facebook.com/hunglia.magyarok” fb_appid=”” box_width=”500″ box_height=”185″ colorscheme=”light” show_faces=”1″ show_header=”0″ show_stream=”0″ show_border=”1″ ]

Csatlakozz facebook csoportunkhoz: https://www.facebook.com/groups/319485078225041/

Forrás : http://www.examiner.co.uk/news/west-yorkshire-news/three-men-wanted-european-arrest-8739613

Jakab Norbert