Idegesítő késések és tömegnyomor volt a reggeli órákban a brit főváros több metróvonalának állomásain is a jelzőberendezés meghibásodása miatt.

Tube-train-stratfo_2896434b

A londoni metróhálózatot reggelente igénybe vevő több százezer ember közül sokak számára megint stresszesen indult a hét, mivel a szolgáltatás több meghibásodás miatt számos metróállomáson felmondta a szolgálatot, vagy komolyabb fennakadásokat produkált.

A jelzőberendezés meghibásodása miatt sokak „örömére” a Jubilee line egy rövid időre teljesen megbénult, miközben a Metropolitan line vonalán a szerelvények a Baker Street és a Finchley Road megállóiban is tehetetlenül várták a probléma elhárítását. A piccadilly line vonalán a Caledonian road megállónál ment tropára a jelzőberendezés.

article-1344321310789-144f44f5000005dc-199608_636x342

Ha ez nem lenne elég, Piccadilly Circus megállónál pedig egy metró hibásodott meg, ami a Bakerloo line vonalán közlekedők hétfő reggeli jó hangulatát emelte még magasabb szintre.

A mai csak egy volt az elmúlt hetek, szinte már rendszeressé váló, idegesítő meghibásodásai közül.

Felmerül a kérdés, hogy hogyan fogják sikeresen és problémáktól mentesen működtetni a metróhálózatot, vagy „csak” ugyanennyi bakival, amikor szeptembertől hétvégente éjjel is közlekedni fognak a metrók, amit a város vezetése most már teljes metróhálózatra és az overground-ra is ki akar terjeszteni. Ez ugyanis csökkenti a javítási munkálatokra felhasználható inaktív órák számát, és a hálózat is többet lesz használva, ami több meghibásodáshoz vezethet, és rendszerint vezet is.

Ha máskor is szeretnéd angliai magyaroknak szóló híreinket olvasni, nyomj egy Like-ot:

[efb_likebox fanpage_url=”https://www.facebook.com/hunglia.magyarok” fb_appid=”” box_width=”250″ box_height=”80″ colorscheme=”light” show_faces=”0″ show_header=”0″ show_stream=”0″ show_border=”1″][email-subscribers namefield=”NO” desc=”Hírlevelünkhöz email címed megadásával csatlakozhatsz” group=”Public”]

Csatlakozz facebook csoportunkhoz: https://www.facebook.com/groups/319485078225041/

Forrás: http://www.standard.co.uk/news/transport/tube-delays-morning-misery-hits-as-signalling-problems-cause-severe-delays-10188656.html