Évek várakozása után, a Facebook felhasználók végre megkapják azt, amit oly sok ideje kérnek már: a „like” gomb kiterjesztését.

facebook-likes-reactions-feature

A felfelé mutató hüvelykujj néhány felhasználónak már eléggé frusztráló volt, arra hivatkozva, hogy az eléggé egyszerű válasz a különböző tulajdonságú posztokra, amelyeket megosztanak az emberek.

Ezentúl, a felhasználók hat reakcióból választhatnak, amikor posztokra reagálnak: „kedvel”, „szeret”, „vicces”, „csodálkozós”, „szomorú” és „mérges”, amelyekhez megfelelő animációk is társulnak.

Facebook-Like-Button-Dislike-Button-Facebook-Social-Network-Reactions-Facebook-Reactions-Ireland-UK-Facebook-Reactions-UK-update-362372

A reakciós gombok úgy számítógépen, mint mobilon is elérhetőek lesznek — a használathoz csak rá kell koppintani a „tetszik” gombra, hogy előhozzuk az új opciók menüjét a mobilunkon, míg a számítógépen csak mozgatni kell a kurzort a „tetszik” fölött és meg is jelennek a figurák.

Jelenleg még nem tudjuk, mennyi ideig tart majd, amíg az új jeleket aktiválják az összes profilon világszerte, de számítsatsatok arra, hogy az idővonalatok sokkal színesebb és kifejezőbb lesz, mint eddig bármikor.

Facebookreactions

JA, és kíváncsiak vagyunk a véleményetekre, és persze ne felejtsétek el likeolni ezt, és csekkoljátok az új opciókat. Jó szórakozást, nálunk már működik!   Forrás: http://www.standard.co.uk

[fblike]

Ugrás a HuNglia főoldalára