Egy újabb magyar csapatért szoríthatunk a híres angol tehetségkutató műsorában, a Britain’s Got Talentben.

A gödöllői tánctrió a műsor szombati adásában volt látható, és produkciójukkal lenyűgözték a zsűrit és a közönséget is egyaránt. A csapat a Fricska nevet viseli és 4 igennel jutatták tovább őket, miután tátott szájjal nézték végig, hogy mit művel a színpadon a három tehetséges srác.

A három tag, név szerint Papp Gergely Bálint, Moussa Ahmed, és Papp Máté Bence kezükkel és lábukkal verik a ritmust magyar, román és cigány népzenei aláfestéssel, és teszik ezt olyan gyorsan és összehangoltan, ahogyan a világon elég kevesen. A srácokat az Orient című zenés darabból lehet ismerni, melynek Ahmed a koreográfusa is egyben.

„Nagyon fontosnak tartottuk, hogy valami meghökkentő dolgot csináljunk. Szerintem az tetszett nekik, hogy ennek a produkciónak, annak, amit mi képviselünk, azaz a néptánc, van gyökere. Ezért is jelentkeztünk, hogy ezeket az értékeket minél szélesebb körnek közvetíteni tudjuk. A cél szentesíti az eszközt, ami jelenleg ez a szuperprodukció” – nyilatkozta a csapat egyik tagja, Moussa Ahmed a produkciót követően.

A trió döntős szereplése azért is nagy hír, mert két éve a műsort a magyar Attraction nevű árnyéktáncot bemutató csapat nyerte, akik szintén egyedi és rendkívül ötletes produkcióval álltak elő.

A két évvel ezelőtti győztes Attraction egyik emlékezetes produkciója:

Új szolgáltatásunk – Tekintsd meg KUPON kedvezményeinket: https://hungliaonline.com/shop/

Ha máskor is szeretnéd angliai magyaroknak szóló híreinket olvasni, nyomj egy Like-ot:

[efb_likebox fanpage_url=”https://www.facebook.com/hunglia.magyarok” fb_appid=”” box_width=”250″ box_height=”80″ colorscheme=”light” show_faces=”0″ show_header=”0″ show_stream=”0″ show_border=”1″][email-subscribers namefield=”NO” desc=”Hírlevelünkhöz email címed megadásával csatlakozhatsz” group=”Public”]

Csatlakozz facebook csoportunkhoz: https://www.facebook.com/groups/319485078225041/

Forrás: http://www.nlcafe.hu/sztarok/20150510/britains-got-talent-siker-tanc/