Egy nő bőröndbe rejtett holttestére bukkantak vasárnap egy londoni csatornában, melynek azonosítása jelenleg is zajlik.

14littlevenic1105a

A nő holttestét rejtő bőröndöt vasárnap kora délután találták meg a Grand Union csatornában, Delamere Terrace-tól nem messze. A rendőrség egyelőre annyit árult csak el, hogy őket 14:30-kor riasztották. Azt, hogy a bőröndöt mikor dobták a vízbe, majd csak a vizsgálatok után lehet pontosabban meghatározni.

A nő azonosítása folyamatban van, kilétét egyelőre homály fedi. A rendőrök kikérdezik a környékén lévő összes lakóhajó összes lakóját, hogy pontosabb képet kaphassanak, mi is történt a hétvége folyamán.

_82909570_canal

A 23 éves Natasha Widowson, aki az egyik közeli hajón lakik, azt nyilatkozta, hogy ő úgy tudja, a holttestet néhány arra járó gyalogos fedezte fel.

„A rendőrök azt mondták, hogy baleset történt, és hogy senki nem mehet a hídon túlra.” – mesélte az egyik környéken lakó személy.

A szemtanúk állítása szerint egy hatalmas fekete bőrönd hánykolódott a vízen az egyik végével felfelé, mintha tele lenne. A pár, aki a nőt megtalálta, azt nyilatkozta, hogy úgy tűnt egy fiatal nő volt a bőröndben valamilyen lepedőbe bugyolálva.

A bűnügyi csoport nyomozást indított az ügyben. A hírek szerint a bőröndöt a Waterway pub-tól nem messze találták, de a benne talált nő korát nem lehetetett azonnal megállapítani, mivel az már egy ideje a vízben lehetett és bomlásnak indult.

Új szolgáltatásunk – Tekintsd meg KUPON kedvezményeinket: https://hungliaonline.com/shop/

Ha máskor is szeretnéd angliai magyaroknak szóló híreinket olvasni, nyomj egy Like-ot:

[efb_likebox fanpage_url=”https://www.facebook.com/hunglia.magyarok” fb_appid=”” box_width=”250″ box_height=”80″ colorscheme=”light” show_faces=”0″ show_header=”0″ show_stream=”0″ show_border=”1″][email-subscribers namefield=”NO” desc=”Hírlevelünkhöz email címed megadásával csatlakozhatsz” group=”Public”]

Csatlakozz facebook csoportunkhoz: https://www.facebook.com/groups/319485078225041/

Forrás: http://www.bbc.co.uk/news/uk-england-london-32685978