Március 19-én, este 18:00-kor, a nagy sikerre való tekintettel ismét megrendezésre kerül a Hungarian Entrepreneur Networking Event (H.E.N.E.). Az üzleti fórum alapvetően azoknak a vállalkozóknak, üzletembereknek szól, akik szívesen bővítik meglévő ismereteiket.

hene

A rendezvényen minden alkalommal három előadást hallgathatnak meg a részvevők: marketing, stratégiaalkotás, pénzügy, emberi erőforrás menedzsment, vagy társasági jog témakörökben. Ezután, a tagoknak lehetőségük nyílik arra, hogy röviden bemutassák magukat és cégüket.  Az este végén egy állófogadás keretében a résztvevők informális keretek között ismerkedhetnek, építhetik kapcsolati hálójukat kötetlen beszélgetések dorán.

A rendezvényt immár 10. alkalommal rendezik meg, a helyszínt pedig nem más, mint a Londoni Magyar Nagykövetség biztosítja. A belépés díjtalan, azonban regisztrációhoz kötött.

Regisztrációért és további információért látogasson el a: www.hene.org.uk honlapra.

A rendezvény fő támogatója a Forest & Ray – Magyar Fogorvos Londonban

  • Rendezvény jellege: Üzleti est
  • Helyszín: Hungarian Embassy 8af, 35 Eaton Place, London SW1X 8AF
  • Időpont: 2015.03.19. 18:00
  • Regisztráció: Emailben az [email protected] címen, vagy a hene.org.uk oldalon
  • Dress Code: Üzleti öltözet

Ha máskor is szeretnél friss, angliai magyaroknak szóló híreket olvasni, nyomj egy Like-ot:

[efb_likebox fanpage_url=”https://www.facebook.com/hunglia.magyarok” fb_appid=”” box_width=”500″ box_height=”185″ colorscheme=”light” show_faces=”1″ show_header=”0″ show_stream=”0″ show_border=”1″ ]

Csatlakozz facebook csoportunkhoz: https://www.facebook.com/groups/319485078225041/