Az OFA NKft. a „Gyere haza fiatal” program keretében várja haza a vállalkozás indítását tervező, a program célcsoportjába tartozó fiatalokat.

gyhf kep

Kiemelkedően fontosnak tartjuk, hogy minden szükséges információval, tudással, ismerettel tudjuk támogatni, segíteni azokat a fiatalokat, akik Magyarországon egyéni vagy társas vállalkozóként kívánnak érvényesülni, üzleti elképzeléseiket, terveiket itthon szeretnék megvalósítani.

A program keretében ingyenes Vállalkozói alapismeretek e-learning képzés és szakértői tanácsadási szolgáltatást nyújtunk, ha csatlakozol a programhoz (ezt a képzést, akár még külföldről is végezheted.)

Amiben tudunk segíteni:

  1. Vállalkozói alapismeretek e-learning képzés

Az e-learning képzés célja az önálló vállalkozás indításához, működtetéséhez szükséges általános képzés, kompetenciák elsajátítása, vállalkozói készség, képességek és szemlélet fejlesztése. A fiatalok elsajátíthatják az alapvető gazdasági, jogi, pénzügyi és számviteli, továbbá az értékesítés, a reklám és egyéb kommunikációs tevékenységgel kapcsolatos alapismereteket. Az e-learning képzés keretében konzultációs lehetőséget biztosítunk. A 30 modulból álló és 100 órás időkerettel rendelkező e-learning tananyag elsajátítható önálló teljesítési ütemben. A képzés sikeres elvégzéséről a programba vont fiatal tanúsítványt kap.

lolol

A képzés főbb témakörei:

  • Általános vállalkozási alapismeretek
  • Gazdasági és piaci ismeretek
  • Adózás és számviteli ismeretek
  • Pénzügyi és finanszírozási ismeretek
  • Marketing és értékesítési ismeretek
  • Vállalkozásmenedzsment
  1. Üzleti terv elkészítéséhez szakértői tanácsadás

A pénzügy, számvitel, jog, marketing területén, 20 órás keretben. A kapcsolattartás bármely formájában megvalósulhat: személyes megbeszélés, internet, internet alapú kommunikációs csatornák, telefon.

  1. Mentorálás

Már működő vállalkozás mentorálása 6 hónapon keresztül, amelyet a programhoz csatlakozott fiatal alapított, vagy amelyhez csatlakozott. A mentorálás során az OFA munkatársai segítenek megoldásokat találni a vállalkozás tényleges elindulása során felmerülő kérdésekre, problémákra.

Amennyiben szeretnéd igénybe venni a vállalkozói modul szolgáltatásait, kérjük, csatlakozz a programhoz a www.gyerehazafiatal.hu/csatlakozom-a-programhoz/ hivatalos oldalon!

Kapcsolat:

Weboldal: gyerehazafiatal.hu

Email: [email protected]

[efb_likebox fanpage_url=”https://www.facebook.com/hunglia.magyarok” fb_appid=”” box_width=”” box_height=”” colorscheme=”light” show_faces=”1″ show_header=”0″ show_stream=”0″ show_border=”1″]