Ilyen lesz Károly király koronázási ünnepsége: az első képek és videók a hajnali órákban lezajlott próbáról 1

A királyi család rajongói és az ország lakossága először láthatták a koronázási ünnepség egy részét, miután a próbákról, amik a kora reggeli órákban zajlottak, felvételeket tettek közzé.

Ilyen lesz Károly király koronázási ünnepsége: az első képek és videók a hajnali órákban lezajlott próbáról 3

Katonák százai, közülük sokan lóháton, vonultak végig a Buckingham-palotától a Trafalgar Square és a Downing Street érintésével a Westminster Abbey felé. A Diamond Jubilee State Coach és a Gold State Coach is végighajtott a Mall-on a május 6-i nagy eseményre való felkészülés részeként.

Ilyen lesz Károly király koronázási ünnepsége: az első képek és videók a hajnali órákban lezajlott próbáról 4

A gyémánt jubileumi hintót több száz katona kísérte lóháton a Mall mentén. A fanatikusok több mint három órát vártak a felvonulásra, hogy az visszatérjen a Mall-ra.

Ilyen lesz Károly király koronázási ünnepsége: az első képek és videók a hajnali órákban lezajlott próbáról 5

Tömegek futottak át a St James’ Parkon, hogy megtalálják a legjobb helyeket a palota közelében, és sokan megpróbálták kiszúrni rokonaikat katonai felszerelésükben.

Ilyen lesz Károly király koronázási ünnepsége: az első képek és videók a hajnali órákban lezajlott próbáról 6

A katonaság, a haditengerészet és az RAF katonáinak százai vonultak át London központján, majd megálltak a Whitehall mellett, és egy ideig néma csendben várakoztak.

A felvonulás akkor kezdődött, amikor az élénksárga egyenruhába öltözött katonák megkezdték a rövid utat, és a lovas fúvószenekar rákezdett, miközben kísérte a hintót, miközben az áthaladt Westminsteren.

Ilyen lesz Károly király koronázási ünnepsége: az első képek és videók a hajnali órákban lezajlott próbáról 7

Máshol szintén katonákat lehetett látni, amint felvonulnak a Parlament előtti téren, és gyakorolták a formációkat, miközben Big Ben harangja szólt.

A tüzérezredek ágyúkat mozgattak lovak segítségével, és velük együtt további katonák voltak láthatók, akik elpróbálták az ágyúkkal való tüzelés jelenetét. A menet nem sokkal hajnali 3 után tért vissza a Buckingham-palotához.

A próbára órákkal azután került sor, hogy egy férfit letartóztattak a Buckingham-palota előtt, miután feltehetően sörétes puska töltényeket dobált be a palota területére és egy gyanús táska is volt nála.   Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után