A közelben sétálgató járókelők döbbenten nézték végig, ahogy a Shard felhőkarcoló tetejéről valaki egyszer csak fogta magát és kiugrott, majd földet érvén gyorsan menekülőre is fogta, mert a rendőrök már úton voltak érte.

A-man-based-jumped-off-The-Shard-in-London

Az arra sétáló emberek csak nézték, és nem értették, hogy mi történik, amikor az illető egy zöld ejtőernyővel a hátán elrugaszkodott London legmagasabb épületének tetejéről. Egy borkereskedő lencsevégre kapta az ugrást és csak annyit kommentelt hozzá, hogy: „Most láttam egy fickót bázisugrani a Shard tetejéről, és a Borough market mellé érkezett. Teljesen elmebeteg!”

A pasas a St Thomas Street-en landolt percekkel a kiugrást követően, ami nincs messze a Borough markettől.

Shard2

„Elképesztően pontosan kellet manővereznie, hogy a St Thomas Street-en baleset nélkül tudjon landolni. Földet ért, majd valaki segített neki elpakolni az ernyőjét, aztán már rohant is le a metróhoz, a rendőrök és a felhőkarcoló biztonsági emberei ugyanis már a nyomában voltak.” – mesélte Justin Knock, a 41 éves férfi, aki szemtanúja volt a földet érésnek.

„Még nem láttam ehhez hasonlót. Nem tudom mit képzelt az ürge. Elég gyorsan jött lefelé, és igencsak hintázott jobbra, balra. Földet ért, és szinte azonnal rohant is, nehogy elkapják. Az emberek meg csak nézték és nevettek.” – számolt be egy másik illető, aki látta az esetet.

https://www.youtube.com/watch?v=BYv9Bvjs1fc

A rendőrséget délelőtt 10:18-kor riasztották az eset miatt. Személyi sérülés szerencsére nem történt, de a merész fickót elkapni sem sikerült. Azt, hogy a biztonságiakon hogy jutott keresztül a bázisugró rosszfiú, nem lehet tudni.

Az utóbbi időben igen populáris hely lett a Shard teteje a merész emberek közt, nemrég például Dynamo, a világhírű illuzionista csinált egy lebegős performanszot a 300 méter magas épület tetején.    Forrás: http://www.standard.co.uk/

[fblike]

Ugrás a HuNglia főoldalára