Illegál bulit csináltak a londoni metrón: zene, füst, hangulat és persze rendőrök 1

A rendőrségnek kellett feloszlatni a „komplett techno partit”, amit egy tömött metrószerelvényen rendeztek meg – villódzó fényekkel, hangfalakkal, és egy dj-vel.

Illegál bulit csináltak a londoni metrón: zene, füst, hangulat és persze rendőrök 3

A Youtube-ra feltöltött videón látszik, ahogy a jó kedélyű bulizók teljes átéléssel táncolnak a lüktető drum’n’bass zenére a Bakerloo vonal egyik kocsijában. A díjnyertes MC Harry Shotta közölte az utasokkal: „Most pedig élő drum’n’bass buli a metrón!” A táncolók pedig örömmel teljesítették a kérést, és a földalatti egy pillanat alatt bulizónává változott.

„Nem a mindennapi hétfői metrózásod” – írta a Youtuber Svenskier, aki felvette a videót. Egy másik szemtanú, Iain Souttar így nyilatkozott: „Pont belebotlottam. Hazafelé tartottam az egyetemről a Bakerloo vonalán, Marylebone volt az úti cél. Mikor aztán felszálltam, a szerelvényben színes fények villództak, és teljes hangfalrendszer szolgáltatott zenét. Mindenki élvezte, aki ott volt, és igazából nem is a teljes kocsit foglalták el, csak egy részét, szóval szerintem nem volt különösebben zavaró. Csak két vagy három megállón át tartott, de mindenki jól szórakozott. Teljesen más volt, mint eddig bármilyen metrós élmény.”

De volt olyan türelmetlen metrózó, aki kifejezetten panaszkodott a dolog miatt. „Valaki megmondaná, miért kell most itt ezt az élő rap-showt tartani, ami miatt feltartják a vonatot és nem tudok hazajutni rendesen?” A British Transport Police azt mondta, őket „zavaró rendbontás” miatt hívták ki a metróhoz hétfő este. „Épp most állítottunk le egy techno-partit a metrón!” – tweetelték ki utána. „Mindenki együttműködő volt és békés. A Bakerloo ismét zavartalanul megy tovább.”

Az esemény a jelek szerint az internetes tréfagyáros, Trollstation műve volt, aki tavaly az X-Faktorban tett szert némi ismertségre egy Honey G előadás kapcsán. „Úgy 10:40 körül hétfő este kihívták a rendőreinket a Bakerloo vonal paddingtoni állomásához azzal, hogy valaki ott bulit rendezett. Az egység kiment, és beszélt a felelőssel, aki beleegyezett, hogy kikapcsolja a hangfalakat és a fényberendezést, majd elhagyta a helyszínt.” – írta a rendőrség.

„Bár embereink mindig el vannak ragadtatva, ha underground drum’n’bass bulikba csöppennek, szeretnénk megkérni a dj-ket, hogy a jövőben ne a metrót használják a diszkó helyett. Lehet, hogy lassan itt a húsvéti szünet, de az ilyen ünnepléseknek is megvan a maga helye és ideje, és szeretnénk kérni mindenkit, hogy legyen tekintettel másokra.”     Forrás Hirdetőknek: info@hungliaonline.com

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után