A név sokak számára ismerős lehet, főleg azoknak, akik Londonban élnek. A cég tevékenysége 2008 óta van jelen az angol fővárosban, és már több mint 10000 munkán van túl. Csomagküldéssel, vagy költözéssel kapcsolatban biztosan hallottatok már róla. A vállalkozás a minap tette közzé első, de nem utolsó videóját, ami lenyűgöző vágásokkal és hasznos információkkal mutatja be a csomagok útját London és Budapest között, új irányt teremtve a csomagküldők körében. A cégről és a videó készítéséről Dánielt kérdeztük.

Hunparcel-15

Miért jutott eszedbe, hogy videót készíts?

A piac megköveteli, hogy legyen egy jó reklám videód, ami nem képekből van összevágva, silány minőségben. Az élen akartunk járni egy minőségi reklámfilm megalkotásában, nem kevés energiát belefektetve március óta munkálkodtunk rajta.

Bemutatkozásképp mit osztanál meg a cégről?

Elsősorban a rendszerességet emelném ki – minden héten szállítunk -, továbbá a különlegességet, amit a videóval is próbálunk sugallni: a flexibilis csomagfelvételt és kiszállítást, a londoni és a budapesti bázist, továbbá a raktározási lehetőségeket. Ezzel összességében nagyon hatékonyak vagyunk, szinte egyedülállóak a piacon. Fontos, hogy nemzetközi költözéseket már 12 tonnáig tudunk vállalni, rövid határidővel, rugalmas csapattal és egyedi biztosítással.

Milyen múltra tekint vissza a vállalkozás?

A cég Budapestről indult még 2003-ban, más néven. Akkor még csak Magyarországon vállaltunk költözéseket. Ez bővült ki a kereslet növekedésével Angliára, erről a weblapunkon is tudtok olvasni, a bemutatkozás menüpontban.

Mesélj a videóról!

A képanyag közel 80 snittből áll, és 1 hónapon át tartott a forgatás. Összesen 65 GB anyagot vettünk fel. Az utómunka szinte nehezebb volt, mint maga a forgatás, büszke vagyok az egyszemélyes stábra, és a szereplőkre is, Kovács Balázzsal dolgoztunk közel 3000 km-en át, több mint 25 helyszínen. A videó egyik fele Londonban, a másik része Budapesten, illetve a köztes útszakaszon készült. A rövidfilmben egy 4K-s drónfelvétel is látható, amit Budapesten, a Duna felett, illetve a főváros egyéb pontjain forgattunk külön stábbal, erre nagyon büszke vagyok, igazán egyedülállónak számít.

Mondtad, hogy nem ez lesz az utolsó videó. Talán készül már a következő is?

Igen, ehhez a videóhoz szeretnénk készíteni egy vidám “behind the scenes” verziót is. Ezt én fogom megkomponálni, ahogy az időm engedi, alapanyag van hozzá bőven. A zenét kell csak jól megválasztani és pöröghet is.

Közremüködött: https://www.hunparcel.com, http://www.balazskovacs.uk, http://www.dronemediastudio.hu

[fblike]

Ugrás a HuNglia főoldalára