Kaotikussá vált a péntek reggeli munkába menetel London belvárosában, miután holttestet találtak a síneken Waterloo East állomás közelében, a Jubilee line metróvonalon pedig mindeközben a jelzőberendezés adta meg magát.

londonbridge (1)

A London Bridge, Cannon Street és Charing Cross megállókon keresztül haladó vasútvonalakon utazók számára ez a péntek nem pont úgy indult, ahogy elképzelték, ugyanis hatalmas káosz lett a reggeli csúcsforgalomból. Számos járatot törölni kellett ugyanis, miután Waterloo East mellett egy hullát találtak a vasúttársaság alkalmazottai. Ha ez nem lenne elég, a Jubilee line vonalán, ami szintén érinti London Bridge-et, meghibásodott a jelzőberendezés, aminek köszönhetően az alternatív útvonalat kereső tömeg „B” terveinek is lőttek.

A jelentés szerint: „Egy holttestet találtak a Metropolitan Reversible line vonalán Waterloo East és Cannon Street között a kora reggeli órákban. Emiatt több vágányt is le kellett zárni Waterloo East és London Bridge között, amíg a rendőrség lefolytatta a helyszínelést. A férfit a helyszínen halottnak nyilvánították, az életét már nem lehetett megmenteni.

train

A frusztrált utasok a közösségi oldalakon vezették le a feszültségüket:

“Waterloo & City line lezárva, a Jubilee sem megy a Bank megállónál, tulajdonképpen semmi értelme Barbican irányába indulni. Nagyszerű!” – írta egy csalódott utas.

waterloostationdelays

„Ez után a reggeli út után szükségem van egy vodkára és egy váliumra a tfl-nek köszönhetően. Mi történt London Bridge/Monument környékén?” – panaszkodott egy másik.

waterloostation

A TfL továbbá jelezte, hogy a Bank és Monument állomásokat pedig majd félórára be kellett zárni, miután akkora tömeg gyűlt fel, ami már teljesen kezelhetetlenné vált. Délelőtt 10 után a TfL jelezte, hogy a metróvonal újra üzemel, azonban jelentős késésekre lehet számítani.

A vonattal közlekedőkenek a DLR-t javasolták, mint alternatív útvonalat, a metrózók pedig busszal tudják „gyorsítani” a célba érés folyamatát. A jelentések szerint a közlekedés dél környékére helyreállt.

Ha tetszett a cikk, itt Like-old oldalunkat:

[efb_likebox fanpage_url=”https://www.facebook.com/hunglia.magyarok” fb_appid=”” box_width=”500″ box_height=”200″ colorscheme=”light” show_faces=”1″ show_header=”0″ show_stream=”0″ show_border=”1″][email-subscribers namefield=”NO” desc=”Hírlevelünkhöz email címed megadásával csatlakozhatsz” group=”Public”]

Forrás: http://www.standard.co.uk/news/transport/commuters-hit-by-major-delays-as-body-found-on-tracks-at-waterloo-east-and-jubilee-line-closed-due-a3071131.html