Horrorbaleset Londonban az A40-esen: 1 halott, 3 sérült 1

Egy nő életét vesztette, három másik személy pedig megsérült amikor egy Range Rover és egy Tesla egymásnak csapódott, egy igen csúnya ütközés során az A40-es úton Nyugat-Londonban.

Horrorbaleset Londonban az A40-esen: 1 halott, 3 sérült 3

A Park Royal metróállomás közelében történt balesethez hajnali 3 óra 44 perckor riasztották a mentőszolgálatot és a rendőrséget, miután a betelefonáló elmondása szerint két autó, egy Range Rover és egy Tesla ütközött, a Range Rover pedig az ütközés következtében letért az útról és a vasúti sínekre sodródott.

Horrorbaleset Londonban az A40-esen: 1 halott, 3 sérült 4

A mentőszolgálat embereinek minden erőfeszítése ellenére a Range Roverben lévő nő olyan súlyos sérüléseket szenvedett a karambol során, hogy a helyszínen életét vesztette. A kocsiban utazó másik két személyt a mentők a helyszínen ellátták, majd ezt követően egy közeli kórházba szállították őket.

Horrorbaleset Londonban az A40-esen: 1 halott, 3 sérült 5

Egy másik nőt, aki feltehetően a Teslában ült a baleset pillanatában, szintén el kellett látniuk a mentősöknek, de szerencsére az ő sérüléseiről úgy ítélték meg, hogy nem olyan súlyosak. A londoni mentőszolgálat szóvivője közölte, hogy többek közt egy mentőhelikoptert, és három mentőautót is kiküldtek a baleset helyszínére.

Horrorbaleset Londonban az A40-esen: 1 halott, 3 sérült 6

A balesetet követően a Piccadilly line-t lezárták Acton Town és Uxbridge között. Az A40-es egy része szintén le van zárva, és a kordonok egy ideig még a helyükön maradnak.

Horrorbaleset Londonban az A40-esen: 1 halott, 3 sérült 7

“Az út és a Piccadilly Line valószínűleg még egy ideig lezárva marad” – mondta az ealingi rendőrség. „Azoknak az utazóknak, akik ezeket az útvonalakat használják, azt tanácsoljuk, hogy kerüljék el a területet, és keressenek egy másik útvonalat.”

Az AA forgalmi adatai szerint az A40-es úton a balesetet követően dugó alaukult ki a Wales Farm Road és a Horn Lane között.  Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után