baleset m25

Három ember is életét vesztette, egy negyedik pedig az életéért küzd, miután az M25 -ös autópályán egy súlyos autóbaleset történt, amelyben egy teherautó, egy kisbusz és egy személyautó ütközött.

baleset m25

Két embert vettek őrizetbe a helyszínen a rendőrök az ütközés után, amely tegnap este 18:15 körül történt az essexi Waltham Abbey közelében. A helyszínre kilenc mentőt, két légi mentőt, és több rendőrségi járművet és tűzoltóautót is kiküldtek.

Súlyos késések és torlódások voltak tapasztalhatóak, mivel az autópálya a 27 -es és 26 -os kivezetők közötti szakasza mintegy 11 órára teljesen le volt zárva.

Az essexi rendőrség által kiadott közlemény szerint két sofőrt a helyszínen le is tartóztattak, mivel halálos kimenetelű balesetet és súlyos testi sérüléseket okoztak veszélyes vezetésük által. A rendőrség szóvivője elmondta, hogy igyekeznek rekonstruálni a balesethez vezető eseményeket, hogy jobban megérthessék mi is történt pontosan, és hogy mi vezetett a Ford Mondeo, a minibusz és a teherautó ütközéséhez.

A rendőrség emellett arra szólított fel mindenkit, hogy amennyiben látták a balesetet, vagy van róla kamerafelvételük, haladéktalanul vegye fel velük a kapcsolatot.

Steve Holmes nyomozó, a Súlyos Ütközéseket Vizsgáló Egység munkatársa elmondta: „Ez az este hihetetlenül nehéz volt mindannyiunk számára, és a lehető leggyorsabban igyekszünk dolgozni, hogy pontosan megérthessük, mi vezetett ehhez a tragikus eseményhez. Részvétünk minden családnak, akik elveszítettek valakit ezen az estén. A helyszínen két sofőrt tartóztattunk le azzal a gyanúval, hogy veszélyes vezetéssel halálos balesetet okoztak.

A lezárt útszakaszt valamikor hajnal 5 magasságában nyitották végül újra meg. A rendőrség, a mentőszolgálat és a Highways England együtt köszönték meg az autósok türelmét és megértését a jó néhány órás késés miatt, amit a baleset okozott ezrek számára.       Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után