Horror sérülésekkel találtak rá egy 2 éves kisgyerekre Angliában, a tettest elfogták 1

Egy fiatal férfit tartóztatott le a rendőrség és vádolt meg egy kétéves kisfiú megkínzásával és meggyilkolásával Blackpoolban. A kisgyermekre augusztus 19-én talált rá kritikus állapotban.

Horror sérülésekkel találtak rá egy 2 éves kisgyerekre Angliában, a tettest elfogták 3

A jelentések szerint a gyermeknek szörnyű sérülések voltak láthatók a testén, amikor rátaláltak. A délelőtt 11 óra körül a helyszínre kiérkező rendőrök azonnal értesítették a mentőket, ők pedig a gyermeket ezt követően azonnal kórházba szállították, de sajnos az életét már nem tudták megmenteni két nappal később belehalt a sérüléseibe.

A támadás után nem sokkal egy 30 éves férfit tartóztattak le a rendőrök a szörnyű tett elkövetésének alapos gyanújával.

A 30 éves Daniel Hardcastle a múlt héten jelent meg a bíróságon, miután szándékosan okozott súlyos testi sértéssel vádolták meg. Mostanra azonban már gyilkosság és gyermekkínzás miatt is vádat emeltek ellene.

Szeptember 1-jén, pénteken ismét megjelent a Blackpool Magistrates’ Court színe előtt. A tárgyalás és a gyilkosság előzményeinek és körülményeinek feltárása nagy erőkkel folyik.

Bárki, aki információval rendelkezik az ügy kapcsán, forduljon a lancashire-i rendőrséghez a 101-es telefonszámon, és hivatkozzon az augusztus 19-i esetre. Alternatív megoldásként a Crimestoppers független szervezetet is fel lehet hívni a 0800 555 111-es telefonszámon.    Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után