Horror incidens London egyik magyarok által sűrűn lakott területén: két nő kritikus állapotban 1

Két nő súlyosan megsérült Észak-Londonban és kórházban igyekeznek megmenteni az életüket, miután az egyik az elbeszélések alapján a parkolóház épületéből a másikra zuhant, aki épp alatta sétált az utcán.

Horror incidens London egyik magyarok által sűrűn lakott területén: két nő kritikus állapotban 3

A mentőket és a rendőrséget tegnap 16:50-kor hívták a londoni Wood Green-i High Roadra. Mindkét nő kórházban van, míg a rendőrök legközelebbi hozzátartozóikat igyekeznek felkutatni. A High Roadot a történtek után egy időre lezárták, a mentőszolgálat emberei pedig felállítottak két fehér-sárga sátrat is, de az utat azóta már újra megnyitották az autósok számára.

A Fővárosi Rendőrség szóvivője elmondta, hogy a nyomozás már folyamatban van, de arra egyelőre nem tudott pontos választ adni, hogyan történt az incidens, és milyen előzmények vezettek oda, hogy az egyik nő lezuhant az épület egyik emeletéről.

Horror incidens London egyik magyarok által sűrűn lakott területén: két nő kritikus állapotban 4

A Met Police szóvivője elmondta: „A londoni mentőszolgálat hívta a rendőrséget április 12-én, szerdán 16:50-kor, miután egy nő megsérült, amikor a High Roadon, Wood Greenben lezuhant az egyik emeletről az utcára.”

„Az eset során, mint nem sokkal később kiderült, egy másik nő is megsérült. A körülmények vizsgálata folyamatban van, és a rendőrtisztek azon dolgoznak, hogy felkutassák legközelebbi hozzátartozóikat.”

Horror incidens London egyik magyarok által sűrűn lakott területén: két nő kritikus állapotban 5

A londoni mentőszolgálat szóvivője így nyilatkozott: „Ma (április 12-én) 16:48-kor hívtak minket, hogy egy személy megsérült, miután leesett a magasból Wood Greenben. Számos egységet küldtünk a helyszínre, beleértve a mentőket, egy orvost egy gyors reagálású egységet, és egy incidens-elhárító tisztet is. Kiküldtük a londoni légi mentőt is.”

“A két sérültet a helyszínen ellátták, majd mindkettőjüket azonnal egy súlyos traumatológiai központba szállították.”   Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után