Horror autóbaleset Angliában, 8 autó ütközött az M40-esen: 2 halott, 12 sérült 1

Két idős ember meghalt, további 12 személy pedig megsérült egy forgalmas autópályán történt horrorbalesetben. A mentőket vasárnap reggel 8 óra 15 perckor hívták a helyszínre az M40-es autópálya 4-es (High Wycombe) és 5-ös lehajtója (Stokenchurch) között.

Horror autóbaleset Angliában, 8 autó ütközött az M40-esen: 2 halott, 12 sérült 3

A Temze-völgyi rendőrség tájékoztatása szerint körülbelül nyolc jármű volt érintett a balesetben, és két ember súlyosan megsérült, további 10 pedig könnyebb sérüléseket szenvedett, őket kórházba szállították. A rendőrség tájékoztatása szerint egy hatvan év körüli nő és egy hetven év körüli férfi a helyszínen belehalt a sérüléseibe.

Az autópálya mindkét oldalát több mint három órára lezárták, hogy egy mentőhelikopter leszállhasson. Az útvonalat déli irányban tovább zárva tartották, de az északi irányba haladók számára 11:30-kor újra megnyitották.

Horror autóbaleset Angliában, 8 autó ütközött az M40-esen: 2 halott, 12 sérült 4

A rendőrök az ütközések kivizsgálását hosszú órákon át végezték, majd az összetört járműveket eltávolították és az útszakaszt megtisztították, hogy a közlekedés akadálytalanul folyhasson tovább – közölte a National Highways.

Horror autóbaleset Angliában, 8 autó ütközött az M40-esen: 2 halott, 12 sérült 5

A Temze-völgyi rendőrség szóvivője azt mondta: „A rendőröket reggel 8.15 körül riasztották egy balesethez, amelyben több jármű is érintett volt. Sajnos két ember meghalt. A legközelebbi hozzátartozójukat értesítették. További két embert súlyos sérülésekkel szállítottak kórházba. További 10 ember pedig csak könnyebben sérült, néhányukat kórházba szállították.”

Horror autóbaleset Angliában, 8 autó ütközött az M40-esen: 2 halott, 12 sérült 6

A rendőrség arra kért mindenkit, hogy ha bármilyen információval rendelkeznek az esetről, vagy van róla kamerafelvételük, azonnal vegyék fel a kapcsolatot a hatóságokkal.   Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után