Holttestet találtak a síneken London egyik legforgalmasabb metrómegállójánál 1

London egyik legnagyobb és legforgalmasabb metrómegállóját le kellett zárni, miután egy holttestet találtak sínek közt, derült ki a rendőrség legfrissebb jelentéséből.

A mentősök és a rendőrség is a helyszínre sietett, miután bejelentés érkezett, hogy egy holttestre bukkantak a London belvárosában levő Victoria stationnél a csütörtöki nap folyamán.

Holttestet találtak a síneken London egyik legforgalmasabb metrómegállójánál 3

A British Transport Police egyik szóvivője azt nyilatkozta, hogy az illetőt a kiérkező mentősök a helyszínen halottnak nyilvánították, sajnos már nem lehetett megmenteni az életét. A hatóságokat a város eme forgalmas csomópontjában történt incidensről délután 3:45 körül értesítették.

A rengeteg embernek, akik a megálló területén tartózkodtak ezt követően el kellett hagyniuk a helyszínt, és mindenkit figyelmeztettek, hogy a Victoria line vonalán igen komoly késésekkel kell számolni Brixton és Warren Street metrómegállók közt, a sajnálatos eset következtében. A közösségi oldalakra számos, a járókelők által feltöltött kép felkerült, amiken több rendőrautó, mentő, és még egy tűzoltóautó is látható.

Holttestet találtak a síneken London egyik legforgalmasabb metrómegállójánál 4

Arra vonatkozólag, hogy baleset történt, vagy bármiféle szándékosság gyanúja feltételezhető-e, a rendőrség egyik szóvivője azt reagálta, hogy az incidenst nem kezelik „gyanús ügyként”.

További kellemetlenséget okozott az utazók számára, hogy a District és Circle line vonalak szintén nem álltak meg a Victoria Stationnél.

Az eset kapcsán a BTP nyomozást indított, és megkértek mindenkit, akinek bármiféle hasznos információja van az esettel kapcsolatosan, vegye fel velük a kapcsolatot.    Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után