Hol szexelnek legtöbbet a fiatalok és az egyetemisták Nagy-Britanniában 1
young couple embracing at a nightclub

Egy néhány éve létrehozott weboldal nyilvánosságra hozta látogatottsági adatait, mely alapján kiderül, hogy melyek a szigetország leginkább, kiéhezett, kalandokra vágyó fiataloktól hemzsegő egyetemi városai.

young couple embracing at a nightclub

Ha diák vagy, netán csak egyetemi hallgatókkal szeretnél ismerkedni, onnan pasikat, csajokat felszedni, akkor az eredmények alapján Nottingham a te városod. Ez ugyanis Nagy-Britanniában a legnagyobb szexuális étvággyal rendelkező egyetemi város a  ShagAtUni.com statisztikái szerint.

A weboldal alapvetően a kiéhezett, kalandra vágyó fiataloknak és egyetemistáknak készült, ahol mindenki szabadon ismerkedhet. A látogatottsági adatok alapján az East Midlands területén fekvő Nottingham városa lett a győztes, innen ugyanis naponta 1,477 bejelentkezés történt az elmúlt időszak során átlagosan. (Az adatok a vidéki városok statisztikáit mutatják, a főváros ezért nem szerepel a listán.)

A 20 legkanosabb egyetemi város Nagy-Britanniában a látogatottsági adatok alapján:

Infographic showing the top 20 horniest univesity towns in the UK. See SWNS story SWSHAG; Nottingham has been named the horniest student town in Britain - closely followed by the brainboxes in Oxford. Casual sex site www.ShagAtUni.com analysed usage and discovered that 1,477 people log on every day in the East Midlands town. Leeds is a close second - where 1,410 randy students log on every day looking for a no-strings fling - while Oxford comes in third with 1,389 daily users. Edinburgh, Liverpool, Glasgow, Sheffield, Manchester, Belfast and Bristol complete the top 10.  Cambridge came in a lowly 16th, while Exeter - home to Elina Desaine, 20, who infamously won Shag At Uni's Horniest Student competition in 2013 - was ranked 18th.

Amikor a weboldal alapítója, a 22 éves Tom Thurlow megmutatta az adatokat a diákoknak, azok nem igazán voltak meglepődve, hogy ez lett az eredmény.

Az egyik hallgató arról számolt be, hogy alig két hete érkezett a városba, és már egy tucat lányt ágyba vitt. Egy másik diák pedig azt nyilatkozta, hogy Nottinghamben átlagosan két óra alatt be lehet fűzni egy csajt.

Tom Thurlow founder of ShagAtUni. See SWNS story SWSHAG; Nottingham has been named the horniest student town in Britain - closely followed by the brainboxes in Oxford. Casual sex site www.ShagAtUni.com analysed usage and discovered that 1,477 people log on every day in the East Midlands town. Leeds is a close second - where 1,410 randy students log on every day looking for a no-strings fling - while Oxford comes in third with 1,389 daily users. Edinburgh, Liverpool, Glasgow, Sheffield, Manchester, Belfast and Bristol complete the top 10.  Cambridge came in a lowly 16th, while Exeter - home to Elina Desaine, 20, who infamously won Shag At Uni's Horniest Student competition in 2013 - was ranked 18th.

Leeds alig lemaradva végzett a második helyen, innen ugyanis napi szinten 1,410 ember jelentkezik be mostanság átlagosan az egyéjszakás kalandokat kereső egyetemi hallgatók weboldalára. Leeds mögött a világhírű egyeteméről ismert Oxford városa lett a harmadik. Nem is csoda! Annyi tanulás után csak kell valami kikapcsolódás. Azért Edinburgh, Liverpool, Glasgow, Sheffield, Manchester, Belfast és Bristol is előkelő helyen végeztek, így akik itt laknak, most lehet, hogy jónéhányan dörzsölgetik a kis tenyereiket.

Mr Thurlow a weboldalt 2012-ben indította el, és azt nyilatkozta, hogy szerinte jó, hogy a fiatalok szexuális téren ilyen kíváncsiak és vállalkozó szelleműek, de nem győzte hangsúlyozni a biztonságos szex fontosságát.       Forrás: http://metro.co.uk/

[efb_likebox fanpage_url=”https://www.facebook.com/hunglia.magyarok” fb_appid=”” box_width=”” box_height=”” colorscheme=”light” show_faces=”1″ show_header=”0″ show_stream=”0″ show_border=”1″]

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után