Egy emeletes busz vasúti hídnak ütközött, és a teljes emeleti része leszakadt az ütközés során délután London nyugati részén.

BusCrash1

A mentősöket délután négy órakor hívták a helyszínre. A képeken a baleset során gyakorlatilag teljesen „megskalpolt” busz látható. Az ütközés a St John’s Road-on történt Isleworth környékén, nem sokkal délután 4 előtt.

BusCrash3

Mondhatnánk, hogy „deja vu”, vagy, hogy hiba van a mátrixban ugyanis ez egy hónapon belül a második ilyen eset. Pár héttel ezelőtt Holborn környékén vesztette el a teljes tetőszerkezetét egy busz, amikor egy fa támadt rá orvul, lesből. Ott néhány ember könnyebben sérült.

BusCrash2

A busz egy privát, nem pedig menetrend szerint közlekedő járat volt. A mentők szóvivője elmondta, hogy személyi sérülés szerencsére nem történt, ugyanis az ütközés pillanatában a busz felső szintje teljesen üres volt.

Ha máskor is szeretnél friss, angliai magyaroknak szóló híreket olvasni, nyomj egy Like-ot:

[efb_likebox fanpage_url=”https://www.facebook.com/hunglia.magyarok” fb_appid=”” box_width=”500″ box_height=”185″ colorscheme=”light” show_faces=”1″ show_header=”0″ show_stream=”0″ show_border=”1″ ]

Csatlakozz facebook csoportunkhoz: https://www.facebook.com/groups/319485078225041/

Forrás: http://www.standard.co.uk/news/london/roof-ripped-off-doubledecker-in-crash-with-rail-bridge-in-west-london-10108486.html