A British Airways egyik járata kénytelen volt visszatérni Heathrow repterére a felszállás után, egy utas ugyanis olyan állapotokat hagyott hátra maga után a repülőgép wcjéből távozva, hogy az elviselhetetlen szagok miatt a pilóta a landolás mellett döntött.

IMG_8413-1024x682

A repülőjárat Londonból ment volna Dubaiba, de miután az egyik utas megsemmisítő erejű csapást mért a járat illemhelységére és az onnan áradó bűzfelhő, a biológiai fegyverekkel egy kaliberű csapást mért a többi utasra, a pilóta jobbnak látta visszatérni a brit fővárosba.

A pilóta kénytelen volt bejelenteni az utasoknak, hogy a híg ürülék okozta elviselhetetlen szagok miatt visszatérnek Londonba. A járat már fél órája úton volt, amikor a gép visszafordulni kényszerült, ugyanis a teljes út hossza hét óra lett volna, és az utasok elmondása szerint azt a szagot hét órán át embertelen lett volna elviselni.

A következő járatra azonban 15 órát kellett várniuk a járaton utazóknak, ami nem kis felháborodást váltott ki sokakból, és igen kellemetlen helyzetbe hozta a légitársaságot. A légitársaság azonban eleget tett ilyenkor szokásos kötelezettségeinek, és hotelben szállást és ételutalványokat biztosított mindenki számára.

„Rendkívül sajnáljuk, és mindenkitől szeretnénk elnézést kérni a kellemetlenségért!” – nyilatkozta a British Airways szóvivője.

Ha máskor is szeretnél friss, angliai magyaroknak szóló híreket olvasni, nyomj egy Like-ot:

[efb_likebox fanpage_url=”https://www.facebook.com/hunglia.magyarok” fb_appid=”” box_width=”500″ box_height=”185″ colorscheme=”light” show_faces=”1″ show_header=”0″ show_stream=”0″ show_border=”1″ ]

Csatlakozz facebook csoportunkhoz: https://www.facebook.com/groups/319485078225041/

Forrás: http://www.standard.co.uk/news/london/smelly-poo-forces-dubaibound-flight-to-turn-back-to-heathrow-10108366.html