Egy szerencsés londoninak lehetősége lehet arra, hogy egy 8 millió fontos paddingtoni luxus lakásban élhessen gyakorlatilag ingyen —, ha átmegy a milliomos lakótársak mustráján.

14267479-1-large_trans++qVzuuqpFlyLIwiB6NTmJwfSVWeZ_vEN7c6bHu2jJnT8

A tulajdonosok úgy döntöttek, hogy bérbe adják a káprázatos lakás egyik szobáját, mindössze 1 fontért hetente — beleértve a számlákat is. A lakás tulajdonosai technológiai vállalkozók, akik az ideális lakótársukat keresik.

A lakás a nagyon előkelő W2-es zónában van, 371,6 m2-es alapterülettel dicsekszik, teljes összkomforttal, ahol még személyzet is a lakók rendelkezésére áll, akik főznek, takarítanak, ill. kiszolgálják őket.

spare-room

Mindezért cserébe, a két férfi — akik elmondásuk szerint, sikeresen felépítettek és eladtak két technológiai vállalatot — csak egy jófej lakótársat akarnak, aki ambiciózus és jó társaság lenne a számukra, ill. a chihuahuajuk számára.

room free

A SpareRoomon közzétett hirdetésük így hangzik: „Két srác vagyunk, akik egy 371,6 m2-es tetőtéri lakásban élnek Paddingtonban. Sikeresen felépítettünk és eladtunk két jól ismert technológiai vállalatot, és jelenleg a harmadikon dolgozunk. Szeretnénk találni egy érdekes lakótársat, akivel együtt lóghatunk — nincs szükségünk pénzre (így tehát, a szoba INGYENES!), azonban, szeretnénk egy jó társaságot — valakit, akivel jól szórakozhatunk, bulizhatunk, ötletelhetünk és úgy általában, akivel élvezhetjük mindazt, amit London nyújtani tud.”

spare-room-5

A szoba bárki előtt nyitva áll, aki 16-40 év közötti. Azonban, a jelenlegi lakótársak bevallása szerint valaki olyat szeretnének, aki szintén odavan a technológiáért, és aki szeret olykor meginni valamit.

„Nyitottak vagyunk a jelölt személyiségét illetően — lehet akár szintén sikeres és jómódú is, aki mondjuk, szeretne hasonló beállítottságúakkal élni, de mindenképp legyen ambiciózus.”

„Ha a jelentkező vállalkozó szellemiségű és odavan a technológiáért, az nagy előnyt jelent, és szintén elengedhetetlen, hogy szeressen gyakran felönteni a garatra!”

A hirdetést közzétevő Andrew lefektetett néhány házi szabályt, amelyek nem engedik meg a dohányzást, a kisállatokat és az éjszakai vendégeket előzetes bejelentés nélkül.

Ezen kívül, azonban, szintén határozott meg előnyöket is, úgy mint: „háztartási személyzet a lakásban, aki gondját viseli a lakóknak — nem lesz gondja senkinek a takarítással és a mosással”, „chef fogja készíteni az isteni ételeket hetente öt napig és egy csapat sofőr gondoskodik majd arról, hogy eljussunk a bulikba.”

A SpareRoom igazgatója, Matt Hutchinson szerint, ez a hirdetés egy valós és egyedülálló ajánlat.

„Láttunk már néhány mókás hirdetést a SpareRoom eddigi 12 éves pályafutása alatt, de ez határozottan a legrendkívülibb” — mondta Matt.

„Rengeteg embert ismerünk, akik nem csak a pénz miatt, hanem a társasági előnyök miatt osztják meg a lakásukat. Azonban, a legtöbbjük nem engedhetik meg maguknak, hogy teljesen lemondjanak a bérletből származó pénzről. A hirdetés már jócskán felcsigázta az érdeklődéseket, tehát, nagyon valószínű, hogy Andrewnak már dugig tele van a postaládája.”  Forrás: www.standard.co.uk

Ugrás a HuNglia főoldalára