Havi £700-ért hirdetnek egy szobát egy hajós konténerben Londonban 1

Most a lakáskeresők olyan kincsre is lecsaphatnak, mint egy szállítókonténerben kialakított lakás (egy szobája) Kelet-Londonban, havi mindössze 700 fontért.

Havi £700-ért hirdetnek egy szobát egy hajós konténerben Londonban 3

Egy Facebookra kirakott hirdetés szerint a sajátos lakás a Bethnal Green metróállomás közelében van, tegnap óta lehet rá jelentkezni. A hirdető azt írja, hogy a hely „tökéletes annak, aki valami újat, valami mást akar kipróbálni, alternatív és olcsó megoldása a lakhatásnak”.

Havi £700-ért hirdetnek egy szobát egy hajós konténerben Londonban 4

A képeken látszik a kiadó szoba a három hálószobás „ingatlanban”, valamint az apró kerti terasz is. A konténer egyébként teljesen bútorozott, és központi fűtéssel fűtött, valamint saját fürdőszoba is van benne a hirdetés szerint. A vállalkozó szellemű jelentkező két, már ott élő társához csatlakozna be harmadik albérlőként.

Miután a hirdetés felbukkant a közösségi oldalakon, elég vegyes reakciókat váltott ki. „Egy részem ki akarja nevetni, a másik részem viszont igazából élne itt, főleg az adott áron és elhelyezkedéssel” – írta valaki. De mások nem voltak ilyen nyitottak – „Nem hiszem el, hogy London milyen hamar ilyen őrültek házává vált”. Voltak, akik arról folytattak vitát, hogy vajon található-e wc az épületben, vagy nem.

Havi £700-ért hirdetnek egy szobát egy hajós konténerben Londonban 5

A hirdetés szövege ez volt: „Van számodra egy kiemelkedően jó szobánk a trendi Bethnal Green környéken, csupán 10 perc sétára a Brick Lane and Shoreditch Central line megállótól. Busszal vagy metróval is elképesztően gyorsan el lehet jutni a Hackney Centralhoz.

Ez egy nagyszerű hely arra, hogy itt letelepedj! Tökéletes azoknak, akik szeretnének valami újat és izgalmasat kipróbálni.” A konténer-lakás egyébként nem sokkal azután terjedt el a neten, hogy valaki havi 850 fontért akart kiadni egy lakást Chiswickben, ahol a zuhanyzó a konyhában volt megtalálható.     Forrás Hirdetőknek: info@hungliaonline.com

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után