Friss adatok a közelgő brit választásokról: előrejelzés az esélyekről 1

A munkáspárt előnye a konzervatívokkal szemben csökkent 2015 óta Londonban egy új felmérés szerint, ami Theresa May-nek igencsak jó előjel a júniusi választások előtt nemsokkal.

Friss adatok a közelgő brit választásokról: előrejelzés az esélyekről 3

A YouGov adatai azt mutatják, hogy Jeremy Corbyn pártjához egyre inkább közelednek a konzervatívok támogatottság terén a párt vezetőjének szülővárosában. Emellett országos adatokat nézve Theresa May magabiztos előnnyel vezeti a listákat a munkáspárt előtt így a június 8-án esedékes választáshoz közeledve. Így az is valószínűnek tűnik, hogy meg tudják majd növelni a parlamenti többségüket. Eközben Corbyn és a pártja még az is lehet, kevesebb parlamenti hellyel fogja folytatni a választás után, és a jelenlegi 229 széküket nem tudják majd mind megtartani.

Szintén a konzervatívoknak kedvezhet az, hogy az Ukip támogatottsága jelentősen csökkent azóta, hogy Britannia a kilépésre szavazott, ezáltal May még valószínűbben megerősítheti mandátumát a tárgyalások kezdetére. Az Ipsos felmérése szerint pedig az emberek jóval inkább alkalmasnak tartják Theresa May-t a miniszterelnökségre, mint Corbynt. Tulajdonképpen csodának kellene történnie, hogy kormányváltásra kerüljön sor.

Az áprilisi megkérdezésben az emberek 61%-a választotta a jelenlegi minisztert, míg csupán 23% voksolt Corbynra. A fogadóirodák is a konzervatív pártot emelik ki esélyesebbként a versenyben a munkáspárt és a liberális demokraták ellenében, akik a „puhább Brexitért” kampányolnak. A Betfair az ügyfeleik fogadásai alapján arra jutott, hogy May pártja valószínűleg növelni fogja a helyeinek a számát a parlamentben.

A konzervatív többség szorzója 1.07, miközben a Labour párt többségére ez a szorzó már 50.0 (vagyis ha valaki feltesz 1 fontot arra, hogy a munkáspárt szerzi meg a többségi helyeket, és ez megtörténik, 50 fontot nyer vissza, ami azt jelenti, hogy nagyon kis esélyt látnak rá). De még arra is 20.0 szorzó él, ha esetleg nem lenne egyik pártnak se minősített többsége. Arra, hogy a legtöbb helyet a konzervatívok nyerik, 1.03-as szorzóval lehet fogadni, a Labour párt helytöbbségére már 28.0-ással, míg a liberális demokratáknál ez a szorzó 300.0-ra ugrik fel.

Friss adatok a közelgő brit választásokról: előrejelzés az esélyekről 4

„Bár a kiszivárgott kiáltvány eléggé kínos most a Labour párt számára, a Betfair fogadói igazából elég pozitívan reagáltak az esetre” – mondta Katie Baylis a fogadóiroda szóvivője. „Míg a hét elején 189/1 szorzó volt a Labour többségre, reggelre ez már csak 47/1, és a mai nap a fogadások 76%-a Jeremy Corbyn pártjára érkezett. Mindezek ellenére nem valószínű, hogy a konzervatívok előnyét különösebben megrengetné a dolog, és még mindig ők a legesélyesebbek a piacon.”      Forrás Hirdetőknek: info@hungliaonline.com

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után