Hatalmas tűz keletkezett egy bevásárlóközpont mellett Angliában 1

Hatalmas tűz ütött ki ma egy Staffordshire-i raktárban egy bevásárlóközponttól nem messze, és a közelben lakókat azonnal evakuálni kellett.

Hatalmas tűz keletkezett egy bevásárlóközpont mellett Angliában 3

Az egyik felvételen jól látható, amint hatalmas füstoszlop emelkedik az égbe, a Cannockban található Kingswood Lakeside közelében, az Orbital Islands retail park közelében. A Staffordshire-i Tűzoltó- és Mentőszolgálat tájékoztatása szerint a tűz a Super smart Services nevű elosztóraktárban keletkezett, ahol számos „különféle anyagot tárolnak”.

Az X-re feltöltött bejegyzésben ezt írták: „Nagyon súlyos incidens történt a cannocki Orbital Islands közelében. 10 tűzoltóautónk van kint a helyszínen, speciális felszerelésekkel és számos tűzoltóval. Néhány útlezárás van érvényben egy ideig a környéken.”

Hatalmas tűz keletkezett egy bevásárlóközpont mellett Angliában 4

Azt mondták, senki nem tartózkodott az épületben, amikor a tűz keletkezett. Az egyik környékbeli lakó, Grant Hames azt mondta, hogy a tűz keletkezése előtt „robbanások sorozata” volt hallható.

Hatalmas tűz keletkezett egy bevásárlóközpont mellett Angliában 5

A tűzoltóság mindenkit felszólított az ablakok bezárására a nagy füst miatt. A helyszín közelében lévő összes üzletet szintén ki kellett üríteni. Több tucat tűzoltó próbálja megfékezni a tüzet a Birminghamtől északnyugatra fekvő városban.

Hatalmas tűz keletkezett egy bevásárlóközpont mellett Angliában 6

A környező birtokok lakói is arról számoltak be, hogy hatalmas füstoszlop emelkedik az égbe.

Graham Tennant egy közeli birtokról, felvételeket készített a hatalmas tűzről, miután a robbanások hangja felriasztotta. Mobiltelefonján a hátsó ablakából készített több videót.

Graham azt mondta a Metro.co.uk-nak: „ÉppKávét főztem, és hangos robbanások hangját hallottam. Kinéztem, és láttam, hogy az eget füst borította be, és a hatalmas lángnyelvek is látszottak. Egy órán belül az egész épületet elnyelte a tűz, remélem, mindenki jól van.”    Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után